Csak én vettem észre, hogy amellett, hogy az emberi kapcsolatok meglazultak, a kommunikáció is katasztrófa?
Pontosan, az emberek nem tudnak viselkedni, beszélni, kifejezni magukat. Finoman,de sajnálattal mondva, nagyon bunkósodik a világ.
Itt privátozva döbbenek le nagyon, milyen modortalan sok ember.
Egyetemista vagyok... Ez semmit nem jelent. De ott is katasztrófa minden.
Meg mindenhol mondják, olvasom, hogy a szövegértéssel mekkora gondok vannak.
Én a lehülyülés okának a globális rendszert, rendet mondanám, meg az okoskütyüket. (Zárójel az AI veszélyes).
Az emberek már nem olvasnak. A szókincs szűkül. Sem idő, sem energia nincsen már rég óta a kultúrára. Ezért aztán mostanában már szándék sem nagyon.
Az internet mindenkinek ott a kezében.
Ha nem gyakoroljuk, nem megy. A beszélgetés is ilyen.
Pszichológiailag teljesen természetes, és szinte elkerülhetetlen folyamat hogy az ember állattá zülljön, ha ebben az országban olyan körülmények között él, és úgy is kezelik.
Ez a kultúrára, az értelemre, az érdeklődési körökre, nyelvismeretre, bestédstílusra, magatartásra is kihat.
5
Senki nem kezel állatként! Kutyába sem vesznek...
Bocsánat, neked van igazad.
A kutyának alanyi jogon lakhatást biztosítanak, etetik, gondozzák, egészségügyi kezeléseit biztosítják törődnek -és foglalkoznak vele. Egy embernek ilyen nagyon ritkán adatik meg...
7
És a részére biztosítandó négyzetméter is nagyobb, mint a gyermekeké a bölcsődében, óvodában!
9
Azt mondod, globális a jelenség?
Mire alapozod? Tényleg érdekel, mert nem szeretnék hangosan felröhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!