Tényleg kihalt az udvarlás?
Az ismerőseim többsége megbotránkozik, hogy elvárom azt hogy randizni hívjon egy fiú és nem elégszem meg azzal, hogy “van bor a hűtőbe, átjössz?” Stb. …..
Nektek mi a véleményetek erről?
31, nem tudom mit nyavalyogsz, épp most nem akarnak kipróbálni. Döntsd már el mit akarsz, szerezni valakit aki kipróbál, vagy ez ellen szenvedni. Azért ekkora a pofád mert fájlalod hogy épp nálad hagyják abba, haha. Peches ember.
Meg egy ilyen hülyét aki még hazudni se tud, csak kiokádja magából a szememet, nyilván nem fognak összejönni veled. Aki hazudozik nekik, ott legalább van néhány jó élmény a show alatt, de te még azt se érted hogy működik nekik ez.
49.: Abban igazad van, hogy nem mindig van jó idő a kinti sétáláshoz, de akkor is vannak olyan helyek, ahol lehet találkozni, de nem kell kiadásba vernie magát az embernek. Pl. a plázákban is lehet sétálgatni, leülni, beszélgetni.
De annyiban igazad van, hogy egy olcsóbb kávézó is jó ilyen találkára, ahol mindenki magának fizet. Sokszor azonban egy séta valahol nagyon jó randi.
Bár lehet, hogy régimódi vagyok, de ha a pasi hívja el a lányt randizni, akkor illik állni a meghívást.
Nyilván felajánlhatja a lány, hogy kifizeti a részét, de szerintem ez az illendő.
De azt nem lehet elvárni, hogy a másik csak úgy kitalálja a semmiből, mikor még nem is ismer, hogy te ilyen konzervatívabb alkat vagy, akinek imponál, ha meghívják vagy kinyitják neki az ajtót.
Erről kommunikálni kell. Mint ahogy arról is, hogy mi lesz a program, hová mentek, mit csináltok.
Honnan és miből kellene tudnia, hogy te nem az a típus vagy, aki nem akarja, hogy másként kezeljék csak azért, mert nő, és az ajtóban előre engedéstől, a székkihúzáson keresztül a kézcsókon át a meghívásig minden kis szexista udvariaskodástól égnek áll a haja? Honnan kéne tudnia, hogy szerinted mi illik vagy, hogy mit gondolsz az illem körökről?
Nincs ez senkinek a homlokára írva. Minden ember más. Ezért nem kéne senkit se belegyömöszölni egy sablonba egyik félnek se.
“…. ilyen konzervatívabb alkat vagy, akinek imponál, ha meghívják vagy kinyitják neki az ajtót.
Erről kommunikálni kell. Mint ahogy arról is, hogy mi lesz a program, hová mentek, mit csináltok…..”
Szerintem azért ez a 2 nem egyenértékű, én biztosan nem kezdenék ilyennel hogy nekem ilyenek imponálnak, még ha így is lenne.
ez már a másik véglet.. én nem feltétlen ezeket várom el, de az alapvető tiszteletet igen.
Nem azt hogy (most mondok egy példát): “ha elhívlak vacsorázni, mit adsz cserébe utána?”
Mert a többség így kezdi kb-.-
Full lehangoló, hogy az emberek így állnak egymáshoz.
De nem csak az hogy velem legyen tiszteletteljes, pl elhívott egy srác randira anno, beszólogatott a pincérnek folyamatosan. Secunder szégyenérzet volt rajtam, hogy úristen én meg ezzel randizok.. égett a pofám.
Ezért vannak az etikettek. Ha az alapján viselkedik valaki, baj nem lehet🤷🏼♀️
Szoval csak arra akarok kilyukadni, hogy normalisan, tisztelettel kellene a masik ember felé állni, ismeretlenül is, főleg ha akarunk tőle valamit. Ha meg nem tetszik a másik félnek, hogy segitesz levenni a kabatjat, a 2. vagy 3. alkalommal biztos, hogy mondani fogja, de lehet hogy érezni fogod, mert a jeleket is fogni kell azért.
58: a kézcsóktól énis rosszul vagyok nyugi🤣 azért ez tényleg csöpögős
Az arany középutat kell megtalálni velemenyem szerint, ami senkinek sem lenne too much
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!