Tényleg kihalt az udvarlás?
Az ismerőseim többsége megbotránkozik, hogy elvárom azt hogy randizni hívjon egy fiú és nem elégszem meg azzal, hogy “van bor a hűtőbe, átjössz?” Stb. …..
Nektek mi a véleményetek erről?
Nagyrészt igen. Nagyon sok tinder randim volt az elmúlt évek alatt, és katasztrófa a helyzet. Van akinek az volt a ,,randi", hogy ültünk a kocsijában végig, majd a végén megkérdezte, hogy ,,De feljössz amúgy?"(nyilván nem mentem). Volt aki McDrive-ba vitt kajálni(úgy, hogy mondtam hogy én mekit sem eszem), és az autóból se lehetett kiszállnom(wtf???), stb. Valakivel meg végig sétálntunk a városban, mert azt mondta, hogy neki egy kávéra sincs pénze. (?) Szégyen hol tartunk. Nem várok el első randira gyertyafényes vacsorát, meg ilyeneket, de szerintem egy 1500 forintos kávé belefér egy randiba(és nem kértem, hogy fizesse nekem is).
A mostani párom legalább RANDIZNI hívott, nem kocsiban dekkolásra, meg nem próbált meg első öt percben megdugni a kocsiban. Kávézóba mentünk, hosszasan beszélgettünk, aztán voltunk múzeumban, Balaton parton sétálni, meg egy pár helyen még mire összejöttünk(nem, nem mindet ő állt, pl a Balaton az én ötletem volt, és én vezettem, én autómmal mentünk, meg ilyesmi), de kedveskedett, és kedveskedik most is mindig. Ezért is vagyok vele, mert egy úriember.
LÁNYOK/NŐK, NE ELÉGEDJETEK MEG EGY TAPLÓ BAROMMAL SE!!! Ha látjátok, hogy reménytelen akkor lépjenek le rögtön! Ne elégedjetek meg McDrive-val, meg kocsiban dekkolással, meg hogy olyanokat mond nektek, hogy ,,ri banc", meg ilyenek.
41.: Én randiztam már parkban is, nagyobb parkokban jót lehet sétálni és beszélgetni. Nem kell fizetni ahhoz, hogy egy randi jó legyen. A találkozáson van a lényeg, nem a fizetésen.
Aki ilyeneken vekeng, hogy minimum 1500 forint legyen a randi, az a másik pénztárcáját akarja tesztelni. Egy randin nem ez a lényeg.
Na ez meg a másik! Itt gyk-n találkoztam először a sétálós randi kifejezéssel, de megmondom őszintén, nagyon jól mulattam rajta. A hölgyemény magából kikelve őrjöngött, hogy őt csak sétálós randizni viszik azok a szemét férfiak, hát micsoda szarrágás ez kérem szépen :D
De most őszintén, első randira mit vár a mai világban? Online ismerettség, arról szólna hogy megnézitek egymást, egyáltalán megvan-e a kémia. Vagy talán hogy egyből étterembe viszi? Mindezt úgy, hogy csomó nő már bevallottan is csak potya randizik unalomból, hülyíti a férfiakat, nem akar semmit, szó nélkül eltűnik. Akkor? Mennyire kell ahhoz pofátlan hülyének lenni, hogy a jelenkori trendek fényében még valaki képes azon dühöngeni, hogy őt csak sétálós randizni vitték? Mintha az valami hatalmas bűn, lenézés, megalázás lenne pff.
Másrészt amíg nem volt ennyire elkurvulva a világ, senkinek semmi baja nem volt a "sétálós randival". Mert az ember számított, a közös élmény, ki milyen valójában, megismerni egymást. Nem pedig hogy hova viszi, mit ad neki, meg hogy ebbe méri hogy mennyire tartja őt, hogy mennyi pénzt szán rá. Irtózatosan sekélyes és személytelen, számító ez a hozzáállás. Aztán megy a csodálkozás, hogy egyre többen tartják számítónak és anyagiasnak a magyar nők egy részét.
A sétálás nekem se randi. Csak mint vásárban mikor nézik a lovat. Já mig nem ismerem nem láttam nem kap kólát.
Nekem kb ezt a hatást nyujtják a smucigok.
44, de mi a városban sétáltunk, ahol semmi nem volt. 😂😂 Vagyis volt mindenféle bolt, multi, és kb ennyi. Mondtam neki legalább a tóhoz menjünk ki, de abban se volt partner. Második randi ugyanez volt, majd elkezdte hogy ő nekem ennyi annyi gyereket fog csinálni, meg majd az anyjával lakunk hármasban.
Ja, partnerem pénztárcáját teszteltem...jelenlegi párom egyetemista, nem keres semmit, ha megyünk valahova azt én fizetem, meg az én autómmal megyünk. Étteremben is felesben fizetünk, de ja, az van amit írsz.
Nekem a sétálós randival sincsen semmi bajom, de ilyen hidegben ki akar fagyoskodni pl? 😅
Azért neharagudjatok, de a randizáshoz pénz is kell.
Mondjuk nem tudom itt ki hány éves, lehet hogy még gimisek néhányan vagy nemtudom. Magamból indulok ki, én dolgozó nő vagyok, és ha nekem van pénzem arra, hogy megigyak egy kávét, akkor legyen már a pasinak is…
Nyilván nem a türkizbe kell kezdeni, de egy cappuccino szerintem simán belefér 1. randiba…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!