Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg kihalt az udvarlás?

Tényleg kihalt az udvarlás?

Figyelt kérdés

Az ismerőseim többsége megbotránkozik, hogy elvárom azt hogy randizni hívjon egy fiú és nem elégszem meg azzal, hogy “van bor a hűtőbe, átjössz?” Stb. …..

Nektek mi a véleményetek erről?

jan. 11. 00:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
50%
19 Amúgy értem hogy eljutsz addig az agyalásban hogy udvaroltat magának, de szerintem minimális az a nő aki semmi esély nélkül "udvaroltat magának", vagy mi. Egyszerűen csak csalódik, mert olyan a pasi, hogy sok mindenben nem illenek össze, vagy sok minden miatt lehetetlen a kapcsolat. De aki nem érti az indokokat sem, csak a nőket akarja okolni az meg is találja mindig az alapot erre.
jan. 11. 04:22
 22/63 anonim ***** válasza:
38%

A férfiaknak konkrétan három tényező nehezíti meg az ismerkedést;

- Az általatok olyan szépen újra és újra körbenyalt hagyományos berendezkedés elvárja, hogy a férfi legyen az, aki kezdeményez és produkálja magát, míg a nő a virágszál a járdakő között, aki csak várja, hogy leszakítsák. Így a gátlásosabb, introvertáltabb figurák bajban vannak, és a lehetséges interakciók is a felükre csökkennek, ha csak a résztvevők felének illik lépni.

- Az előző pontnak a folytatásaként az is egy kikopásra váró és káros alapvetés, hogy a férfi legyen gondolatolvasó, aki mindig jobban tudja, hogy a nő mit akar, mint a nő maga. Ezzel élből meghal a nyílt kommunikáció, ami azoknak krva kényelmes, akik nem bírnak konfrontálódni, és az kell nekik, hogy mindig igazuk legyen, de csak több konfliktus lesz. A sunnyogós nő nem mondja el kerek-perec, hogy mit akar, csak vár a csodára, és csalódik, úgy érzi, nem törődnek vele, nem figyelnek rá. A nem sunnyogós férfi nem érti, mit vár tőle a nő, találgat és mellélő. A sunnyogós férfi mindenhol mágikus jeleket és utalásokat kereshet, aztán bemagyarázhatja magának, hogy ha a nő mond is valamit, akkor se arra gondol, amit mond, hanem valami teljesen másra, amire őszerinte gondol. A nem sunnyogós nő csalódik, mert azt látja, nem veszik komolyan, amit mond, mindent jobban akarnak nála tudni, mintha gyerek lenne.

- Az olyan balfékek, mint ti ebben a kommentszekcióban és a többi incel hashtages futóbolond, mert az elterjedésetek miatt szerencsétlen normális férfiaknak be kell bizonyítaniuk, hogy nem olyanok, mint amilyenek ti vagytok. Hogy nem mindenki önkritika nélküli, viselkedéséért felelősséget vállalni nem tudó, egocentrikus, csak adás-vételben és intrikában gondolkodó, követelőző, önsajnáltató fideszjancsi.

Azt még lábjegyzetként hozzátenném, hogy értelmes nő eleve nem áll le olyannal, aki habzó szájjal szidja a nőket, bocsánat, EGYES nőket, és ugyanilyen buzgón hirdeti, hogy a feminizmus az ördögtől való libsi-migráns-zsidó-összeesküvés keretében végrehajtott, második holokauszt a férfiak kiirtásáért.

A feminizmussal és mindenféle társadalom peremén lévő csoportnak az emberszámba vevésével nincs baja egy olyan embernek, aki nem gyűlölködő. De ti csak alá-fölérendeltségi viszonyokban tudtok gondolkodni, ezért fostok, hogy felétek akarnak kerekedni, akik épp nincsenek alul, nem pedig "csak" egyenlőek lenni.

jan. 11. 04:29
 23/63 anonim ***** válasza:
30%
19, Te ugye vágod, hogy két külön emberrel beszélsz? Összemosod, amit mondanak, és összevissza válaszolsz nekik.
jan. 11. 04:34
 24/63 anonim ***** válasza:
49%

Én a szélsőséges feminizmusról beszéltem, aminek lényegi eleme a férfiak megvetése, gyűlölete, lenézése. Te, és sok itteni nőtársad ezt elég fekete öves módon űzitek. Igazából vissza is kéne húznod a felnőtt párkapcsolatokba, az ottani métely nem kellene ide is átterjedjen.

Egyébként tudod miért szánalmas az eszmefuttatásod? Mert még mindig sehol nincs benne szó egy kicsit se a nők felelősségéről. Az udvarlást egyre több esetben az öli meg, hogy egyre több a sunyi, jellemtelen nő, aki össze vissza ghostingol bárkit, akár valós ok nélkül is. Akár randik után, akár még kapcsolatban is így szakít. Vagy talán ezt is tagadod? Érdekes, erre egyetlen elítélő kommentet se hallottam se tőled, se a többi nagyon becsületes és hibátlan nőtől.

Ez a ti nagy bajotok. A jelenkori szélsőséges és elmebeteg feminizmus elhitette veletek, hogy ti mindenben hibátlanok (sőt áldozatok) vagytok, tehát minden más a férfiak hibája lesz. Ebből jön az egész feljogosítottság érzet is hogy nektek szélsőséges feministáknak bármit lehet, mindig igazatok lesz. És ha ellenállásba ütköztök, máris megy a hiszti és a gyűlölködés, lejáratás. Személyiségzavaros szint, és terjed mint a pestis. A normális nők is okádnak ettől az egésztől egyre inkább, amit te és itt még pár hasonló nő képvisel.

Személyeskedés, félrebeszélés, pökhendiség a nagy semmire, kiforgatás, incelezés, meghazudtolás mert te a saját buborékodban láttál valamit, és akkor az nyilván úgy is van. Ennyit tudtok! A kérdésre pedig érdekes módon főleg csak a 2-es komment volt valós válasz, okokkal és logikus érvekkel. Az összes többi csak fikázás, beszólás, fölös vita gerjesztés.

jan. 11. 04:39
 25/63 anonim ***** válasza:
0%

A fideszessel meg nem is tudod mennyire mellélőttél, azon már külön mulatok hogy ennyire elvakult módon vagdalkozol. Az érvek ellen nem tudtál mit mondani, így személyiségzavaros elmebeteg üzemmódba kapcsolsz át, hogy bármilyen lehetséges módon, mindent is kitalálva megpróbáld lejáratni a mondanivalómat, csak mert téged az sért, és el kell törölni. Szánalmas!

Nagyon sok magamféle, valódi liberális embert ismerek, akik már torkig vannak ezzel az egész erőszakos elmebajjal. És sok normális, intelligens nő is van köztük, képzeld. Ők is látják mi folyik. Sőt kapaszkodj meg, vannak feminista ismerőseim is, kölcsönösen tiszteljük egymást. És ők is lesújtó véleménnyel vannak a szélsőséges feminizmusról (tudod, ami már rég nem egyenlőségpárti, legfeljebb annak hazudja magát), ami itt sok kattant, sérült, frusztrált, férfigyűlölő soviniszta hülye által az oldalon terjeng. És ezek inceleznek orrba szájba mindenkit, meg forgatnak ki mindent is, ami minimálisan is arról szól, hogy esetleg női oldalról se minden annyira fényes és vidám, mint azt sokan manapság hazudni próbálják.

jan. 11. 04:50
 26/63 anonim ***** válasza:
22%

"Én a szélsőséges feminizmusról beszéltem, aminek lényegi eleme a férfiak megvetése, gyűlölete, lenézése."

A hozzád hasonlók mindent szélsőségesnek meg férfigyűlöletnek címkéznek, ami arra utalna, hogy személy szerint nálatok és az elvtársaitoknál van valami gond a toronyban. Tudom, 60-70 éve minden megvalósult, ami egyenlőség lehet, ami azóta van, az csak bohózat és boszorkányüldözés. Ja, nem.

"Mert még mindig sehol nincs benne szó egy kicsit se a nők felelősségéről."

Tíz perccel előtted írtam egy három pontba szedett esszét arról, hogy mi nehezíti meg a férfiaknak az ismerkedést. Ha kihúznád a fejed a durcibuborékból, talán feltűnne.

"Érdekes, erre egyetlen elítélő kommentet se hallottam se tőled, se a többi nagyon becsületes és hibátlan nőtől."

És ki a f@sz beszél itt rajtad meg a haverodon kívül nagyon hibátlan nőkről? Senki. Ráadásul MÁR EGYSZER ELISMÉTELTEM, hogy a legelső kommentemet úgy kezdtem, hogy ha a kérdező azt szeretné, hogy menjenek randira, akkor ne arra várjon, hogy a másik ezt kiolvassa a gondolatai közül, hanem mondja meg.

Nem az én bajom, ha valamit háromszor a szádba kell adni, hogy megértsd.

Felesleges ugyanazt a baromságot elismételned négyszer-ötször, én elsőre is megértettem, de attól még ketteske okfejtése nem lesz se okos, se logikus, csak sértett önérzetből fakadó panaszkodás, amit szomorú, hogy csak itt tud megosztani, de ez van.

Bla-bla-bla-bla világvége, szélsőséges feminizmus, tökéletesnek és hibátlannak hiszitek magatokat bla-bla-bla elbíztátok magatokat bla-bla-bla sorosterv, bla-bla-bla személyiségzavaros, agybeteg, csúnya, gonosz náci némberek vagytok bla-bla-bla.

K-BASZOTT UNALMAS.

jan. 11. 04:51
 27/63 anonim ***** válasza:
81%

Te beteg vagy ezzel: "A NŐK felelősségéről"

Minek beszél veled bárki is? Mi az "a nők"? Az a mumus az ágyad alatt vagy mi? Különálló emberek vannak. Beszélj a kis ghostingolóid felelősségéről, személy szerint róluk, szállj már le a többi emberről, de nőkről férfiakról is akiket nem érint.

jan. 11. 04:52
 28/63 anonim ***** válasza:
23%

"A fideszessel meg nem is tudod mennyire mellélőttél, azon már külön mulatok hogy ennyire elvakult módon vagdalkozol. Az érvek ellen nem tudtál mit mondani, így személyiségzavaros elmebeteg üzemmódba kapcsolsz át, hogy bármilyen lehetséges módon, mindent is kitalálva megpróbáld lejáratni a mondanivalómat, csak mert téged az sért, és el kell törölni. Szánalmas!

Nagyon sok magamféle, valódi liberális embert ismerek, akik már torkig vannak ezzel az egész erőszakos elmebajjal. És sok normális, intelligens nő is van köztük, képzeld. Ők is látják mi folyik. Sőt kapaszkodj meg, vannak feminista ismerőseim is, kölcsönösen tiszteljük egymást. És ők is lesújtó véleménnyel vannak a szélsőséges feminizmusról (tudod, ami már rég nem egyenlőségpárti, legfeljebb annak hazudja magát), ami itt sok kattant, sérült, frusztrált, férfigyűlölő soviniszta hülye által az oldalon terjeng. És ezek inceleznek orrba szájba mindenkit, meg forgatnak ki mindent is, ami minimálisan is arról szól, hogy esetleg női oldalról se minden annyira fényes és vidám, mint azt sokan manapság hazudni próbálják."

Milyen érvek? Brühühühü, megátalkodott, elmebeteg femináci liba vagy és brühühü egyre több van belőletek, nem neked van igazad, hanem NEKÜNK. Ez nem érvelés. Ez f@szság.

Te kezdted a vagdalkozást, és annyira disszonáns ez az egész lehengerlő szöveg, hogy nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.

Te és a cimbijeid jöttetek elő a woke, pc, szélsőséges feminista, bosszúszomjas, gonosz boszorkány, személyiségzavaros agybeteg dumával ELSŐKÉNT. Elnézést, hogy miután megszabtátok a szintet, amin kommunikálni lehetett veletek, kénytelen voltam alkalmazkodni hozzá.

Ha megvolt a tükörbe nézés, utánanézhetnél, hogy a személyiségzavar is mit jelent.

Elmondom még egyszer; Nem a férfiakat gyűlölöm, csak az ilyen hülyéket, vannak köztük nők is bőven.

jan. 11. 05:01
 29/63 anonim ***** válasza:
30%

27-es: Ő meg a ketteske még ott tartanak, amikor az oviban nézték a kakaó szünetben a Hupikék törpikéket, és Törpilla volt az egyetlen nő, akinek az volt egyetlen tulajdonsága, hogy nő, és az volt az egyetlen feladata, hogy így, egy személyben képviselje a teljes női lakosságot a több száz, egytől-egyig önálló individuumként prezentált pasi között.

A nő egy jól körbehatárolt sablonkarakter, és mind a négymilliárd képviselője ugyanazon a kollektív tudaton osztozik. Kivéve persze azokat a normális és értelmes nőket, akik kivételt képezve tapsikolnak ennek a szintén ovis, egyszerűsítő szemléletnek.

jan. 11. 05:07
 30/63 anonim ***** válasza:
0%
Legyünk egyenesek, ti itt akartatok egy jóízűt dühöngeni és sebet nyalogatni egymás vállán sírva a félresikerült tinderes próbálkozásaitokért, és a heteske ezt tönkretette, és ezért most hisztiztek. Semmi többről nem szól ez az egész. Amint EGY nem a ti narratívátokat toló komment érkezett, rögtön elkezdtetek jogaitokért toporzékolni.
jan. 11. 05:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!