Akinek diplomája van az úgy oda van magára nem? Különbnek érzik magukat a diplomások?
#1 +1
Egy csomó egyetemistával dolgozok együtt, és egyik sem volt bunkó velem. Sőt, segíteni akartak. (második éve nem megy a matekérettségi)
Szóval nem, nem érzik magukat annak. Aki tapló, az tapló diplomával, és anélkül is.
A különb meg a lenézés közé miert teszel egyenlősegjelet?
Nyilván egy orvosprofesszor különb mint egy útkaparó. De ennek semmi köze a lenezeshez.
Volt olyan egyetemi csoporttársam, aki nem állt szóba egy kedves sráccal, mert "csak benzinkutas".
Nekem 2 diplomám van, a férjemnek 2 szakmája, a munkatársai mindig beszólogatnak, hogy sokra megyek a diplomámmal, amikor ők többet keresnek. Kár volt annyit tanulni. Meg ha mondok valamit, ami szerintük nem úgy van, akkor beszólnak, hogy végezzem el még egyszer az egyetemet.
Szóval a bunkóság nem függ a papírtól.
7-es
Mi a különbség alapja?
7es vagyok
Nem tudom, hogy mitől bunkó valaki. Így nevelik. Saját magát tartja a legjobbnak, bármit is csinál. Ez egy önálló tulajdonság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!