A Latin nők miért sokkal normálisabbak mint az európaiak?
Figyelt kérdés
Legalábbis én ezt tapasztaltam, Európában nem sok értelmes nőt találni már manapság..#Latin nők #Európai nők
ma 06:45
1/10 A kérdező kommentje:
A Magyar nőktől meg pláne értelmesebbek!!
ma 06:54
3/10 anonim válasza:
Mert a vágyaidról és az illúzióidról azt hiszed, hogy az a valóság.
4/10 anonim válasza:
Ez a kérdés alapján aztán te nagyon értelmes vagy. Inkább hiszti lesz ez.
6/10 anonim válasza:
Hány latin nővel beszéltél eddig, és alakítottál ki vele kapcsolatot? És hol tapasztaltam ezt? Életvitelszerűen éltél ilyen területen, vagy csak nyaraltál?
Az általánosítás egyáltalán nem jó.
7/10 A kérdező kommentje:
Az ember tapasztal dolgokat ha járja a világot, Nyaralni voltam már nem egyszer oda, mégis teljesen más az emberek mentalitása hozzállása mint egy európainak legyen az férfi vagy akár nő, a Magyarok mentalitása meg a tipikus toxikusság, irigység a másik ember sikerei iránt..
ma 07:59
8/10 A kérdező kommentje:
Ezért tart itt ez a ország..
ma 08:00
9/10 A kérdező kommentje:
De javaslom járjátok be Ázsiát is mert az sem lehet semmilyen szinten összehasonlítani Európával..
ma 08:02
10/10 anonim válasza:
A nyaralás és az életvitelszerűen élni valahol az két külön dolog.
Mikor egy hetet nyaraltunk párommal Dominikán a hotelben dolgozókon mi is azt vettük észre, hogy boldogok, énekelnek. De nem tudok általanosítani, mivel nem életvitelszerűen élek ott és főleg nem egy hotelben.
A kubaiak szegények, mégis vidámak, de nem biztos, hogy ez igaz a legtöbb kubaira, aki nyomorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!