Az időseb nők (40+) miért sokkal normálisabbak a társkereső oldalakon?
Úgyis azt fogod válaszként kapni, hogy mert nem válogathatnak, minden hasonló kérdésre ez a válasz.
Pedig igazából csak tapasztaltabbak és komolyan gondolják az ismerkedést.
Most komolyan nem tudod?:)
A nők 25-30 éves korukig iszonyúan kapósak, mert addig feszesek. Pont ezért rohadt beképzeltek a fiatal nők, mert óriási előnyben vannak szinte minden területen.
Egy 40-es nőnek már muszáj mást is mutatnia a testén kívül, hiszen túl vannak már rég a csúcson (ami a kinézetüket illeti).
egy 25 éves átlagos kinézető átlagos képességű pedig megeheti, h flegmázik, hiszen kap napi 30 levelet, és még az utcán/boltban is bókolnak nekik.
7, Nem tudom hogy jön ide az incel dolog, de amit a 6-os írt könnyen elképzelhető hogy igaz.
A másik magyarázat szerint az idősebbek már komolyabban gondolják az ismerkedést. Ez is igaz lehet. Vagy egyszerre mindkettő.
9:
6-os vagyok. Sztem ne foglalkozz vele, most sok itteni nő mindenre azt írja, hogy incel duma.
Igazából nekem teljesen mindegy, lehet végül is személyeskedni és nem tudomást venni a valóságról, aztán csodálkozni 30 felett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!