Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az időseb nők (40+) miért...

Az időseb nők (40+) miért sokkal normálisabbak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Ég és föld a különbség egy beképzelt fiatalhoz képest. Vissza sem írnak vagy csak tőmondatokban válaszolnak, eltűnnek stb. Az idősebbek normálisan írnak, kérdeznek, elköszönnek stb.
ápr. 24. 11:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Mert sok mindent megtapasztaltak, megették már a kenyerük javát.
ápr. 24. 13:04
 22/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem az eletkor miatt, hanem mert masik generacio. Ezek a nok huszevesen is ezerszer normalisabbak voltak. Nagyon beteg a mostani trend, elfajzottak az ertekek social media miatt.
ápr. 24. 13:32
 23/30 anonim ***** válasza:
58%

Mert ők már örülnek, ha valaki érdeklődést mutat feléjük.

Főleg, ha egy fiatalabb férfi érdeklődik irántuk.

Sok köztük, aki fiatalon nem élte ki magát.

Egy fiatalabb nő pedig a legjobbak közül is válogathat.

ápr. 24. 13:37
 24/30 anonim ***** válasza:
22-nek és 23-nak is igaza van!
ápr. 24. 13:42
 25/30 anonim ***** válasza:
Jó szarul nézhet ki az, aki már örül 40 évesen, ha valaki érdeklődést mutat feléje:D
ápr. 24. 19:04
 26/30 anonim ***** válasza:

Magyarországon az emberek nagy része már 40 évesen eléggé lelakott.

Persze, ha egy nő 40 évesen 30nak néz ki, az is ugyanolyan beképzelt, mint egy 20on éves.

De én az átlagos nőkre értettem.

ápr. 24. 20:34
 27/30 anonim ***** válasza:
A többségük már teljes mértékben tisztában van azzal, hogy mit vár egy kapcsolattól.
ápr. 25. 21:31
 28/30 anonim ***** válasza:

A való életben is normálisabbak az idősebb nők, én mindenhol ezt tapasztaltam. Munkahelyen, társkeresőn, a falumban, mindegy. El lehet velük beszélgetni, intelligensebbek, tudják a helyüket a világban, nagy részük már felnevelt gyereket.

A fiatalok sajnos beképzeltek, válogatósak. Nekem van tapasztalatom mindkét korcsoportból. Ja, és a szex.... A 40 év felettiek az igaziak, az alatt édes istenem... Mint a döglött hal.

máj. 17. 13:44
 29/30 anonim ***** válasza:

Nekem volt 24 éves barátnőm, én 35 vagyok. Mellettem még chatelt 3-4 fiúval, akik állítólag a gyerekkori ismerősei, meg annak a haverjai. Szexelni nem akart, helyesen írni nem tudott, délelőtt 10-ig aludt, nem csinált otthon semmit. Véget is vetettem a kapcsolatnak.

A 40 év felettiek ehhez képest odaadóak, és értelmesek. Tudják a házimunkát, kertészkedést, nagyobb részt van jogosítványuk, és tudják az életet.

máj. 17. 13:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Vegyük alapul azt, hogy nagyanyáink generációjában 18-20 évesen már házasodtak, és gyereket szültek a nők. Nagyanyáimnak 18 és 20 évesen már volt gyereke.

Na, most ritka eset az, hogy ránézek egy 24 évesre pl, és ne azt gondoljam:

Na, majd ez fog két pelenkázás között főzöcskézni, meg virágokat öntözgetni.

A mai huszonévesek még szexre sem jók, édes istenem, kb. semmire sem.

35/F

máj. 17. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!