Az időseb nők (40+) miért sokkal normálisabbak a társkereső oldalakon?
Mert ők már örülnek, ha valaki érdeklődést mutat feléjük.
Főleg, ha egy fiatalabb férfi érdeklődik irántuk.
Sok köztük, aki fiatalon nem élte ki magát.
Egy fiatalabb nő pedig a legjobbak közül is válogathat.
Magyarországon az emberek nagy része már 40 évesen eléggé lelakott.
Persze, ha egy nő 40 évesen 30nak néz ki, az is ugyanolyan beképzelt, mint egy 20on éves.
De én az átlagos nőkre értettem.
A való életben is normálisabbak az idősebb nők, én mindenhol ezt tapasztaltam. Munkahelyen, társkeresőn, a falumban, mindegy. El lehet velük beszélgetni, intelligensebbek, tudják a helyüket a világban, nagy részük már felnevelt gyereket.
A fiatalok sajnos beképzeltek, válogatósak. Nekem van tapasztalatom mindkét korcsoportból. Ja, és a szex.... A 40 év felettiek az igaziak, az alatt édes istenem... Mint a döglött hal.
Nekem volt 24 éves barátnőm, én 35 vagyok. Mellettem még chatelt 3-4 fiúval, akik állítólag a gyerekkori ismerősei, meg annak a haverjai. Szexelni nem akart, helyesen írni nem tudott, délelőtt 10-ig aludt, nem csinált otthon semmit. Véget is vetettem a kapcsolatnak.
A 40 év felettiek ehhez képest odaadóak, és értelmesek. Tudják a házimunkát, kertészkedést, nagyobb részt van jogosítványuk, és tudják az életet.
Vegyük alapul azt, hogy nagyanyáink generációjában 18-20 évesen már házasodtak, és gyereket szültek a nők. Nagyanyáimnak 18 és 20 évesen már volt gyereke.
Na, most ritka eset az, hogy ránézek egy 24 évesre pl, és ne azt gondoljam:
Na, majd ez fog két pelenkázás között főzöcskézni, meg virágokat öntözgetni.
A mai huszonévesek még szexre sem jók, édes istenem, kb. semmire sem.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!