Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent egy pasinál, ha...

Mit jelent egy pasinál, ha sokszor körülöttem van, de nem igazán teremt szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Messzebbről gyakrabban összenézünk, mint amikor a közelben van.
tegnap 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Hogy szűz.
tegnap 10:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem az. Amúgy ez a viselkedés pont, hogy nem vall rá.😅
tegnap 10:12
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Messziről jobban nézel ki.
tegnap 10:13
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

Megint jön a női hülye logika. Nem, nem kellesz neki ha erre gondolsz.

Vagy mond meg neki hogy dugni akarsz, vagy hagyd és ne szemezgessél.

tegnap 10:18
 5/16 kis kolbász ***** válasza:
41%
Kamus a pali. Egy őszinte, egyenes ember nem kerüli a szemkontaktust.
tegnap 10:19
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Nőként én is kerülöm a szemkontaktust :D
tegnap 10:25
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem szocializált.
tegnap 10:33
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Csak félénk, nem mer lépni, fél a visszautasítástól!Már sokszor megesett vele, hogy nem kapott viszonzásul szerelmet.
tegnap 10:57
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
aspie
tegnap 11:08
 10/16 Ferrari02 válasza:

Ez velem is előfordul, csak férfiként. Több oka is lehet, ahogy már többen írták előttem.

Ha valaki nem szocializálódott annyira, félénk, introvertált és fél a visszautasítástól, hogy nem tévesen értelmezi a jeleket. Általában ez az oka.

Én például nem azért nem nézek a másik szemébe, mert nem merek, hanem attól, hogy mit fogok látni... Emberismeret! Csak akkor szoktam a szemükbe nézni, amikor szembesítés történik, vagy kialakult egyfajta bizalom a másik irányába.

Ha valaki tetszik és összenézünk, nem mindig veszem le a jeleket, vagy csak későn esik le.

A férfiak is éppúgy félnek az elutasítástól és nem mindenki mer közeledni a másik nem felé, még ha amúgy nagyon is szimpatikusnak találja a másikat. Ha a nő gyorsan elnéz, akkor pedig elbizonytalanodik.

Nálam azért bajos téma az ismerkedés, mert igaz, hogy 32 éves vagyok már, de olyan génekkel rendelkezem, hogy ha nincs egy ápolt borostám, rendesen 18-nak néznék ki, tehát messziről elkerülnének a nagybetűs nők és ez nagyon zavar.

Ha nem azonos a korosztály és sétálok valahol, nem is merek ismerkedni, vagy beülni valahová, mert a végén még megrontanék egy kiskorút, ha nem kérek személyit. Még a végén lesittelnének. Nem tudom, hogy nála ez játszik-e, de megértem a srácot is, hogy ezek a szociális képességek egy idő után ha nem kapnak ingereket, berozsdásodnak.

Ha kicsit jobban ismered és mindketten szinglik vagytok, szerintem nyugodtan odamehetnél hozzá és felmérhetnéd, hogy érdeklődik-e irántad. Ha teszem azt kiderül, hogy félreértelmezted a jeleket, akkor sincs semmi vesztenivalód.

Egyébként a férfiak mind megnézik a nőket még akkor is, ha kapcsolatban vannak (ez nem megcsalás, a nők is a férfiakat csak inkább eljátsszák az álszentet), szóval szerintem itt másról lehet szó.

Csak bátorítanálak, hogy nyugodtan kezdeményezz. Van hozzá érzéketek, hogyan kell kivallatni a férfiakat.

tegnap 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!