Mit jelent egy pasinál, ha sokszor körülöttem van, de nem igazán teremt szemkontaktust?
Megint jön a női hülye logika. Nem, nem kellesz neki ha erre gondolsz.
Vagy mond meg neki hogy dugni akarsz, vagy hagyd és ne szemezgessél.
Ez velem is előfordul, csak férfiként. Több oka is lehet, ahogy már többen írták előttem.
Ha valaki nem szocializálódott annyira, félénk, introvertált és fél a visszautasítástól, hogy nem tévesen értelmezi a jeleket. Általában ez az oka.
Én például nem azért nem nézek a másik szemébe, mert nem merek, hanem attól, hogy mit fogok látni... Emberismeret! Csak akkor szoktam a szemükbe nézni, amikor szembesítés történik, vagy kialakult egyfajta bizalom a másik irányába.
Ha valaki tetszik és összenézünk, nem mindig veszem le a jeleket, vagy csak későn esik le.
A férfiak is éppúgy félnek az elutasítástól és nem mindenki mer közeledni a másik nem felé, még ha amúgy nagyon is szimpatikusnak találja a másikat. Ha a nő gyorsan elnéz, akkor pedig elbizonytalanodik.
Nálam azért bajos téma az ismerkedés, mert igaz, hogy 32 éves vagyok már, de olyan génekkel rendelkezem, hogy ha nincs egy ápolt borostám, rendesen 18-nak néznék ki, tehát messziről elkerülnének a nagybetűs nők és ez nagyon zavar.
Ha nem azonos a korosztály és sétálok valahol, nem is merek ismerkedni, vagy beülni valahová, mert a végén még megrontanék egy kiskorút, ha nem kérek személyit. Még a végén lesittelnének. Nem tudom, hogy nála ez játszik-e, de megértem a srácot is, hogy ezek a szociális képességek egy idő után ha nem kapnak ingereket, berozsdásodnak.
Ha kicsit jobban ismered és mindketten szinglik vagytok, szerintem nyugodtan odamehetnél hozzá és felmérhetnéd, hogy érdeklődik-e irántad. Ha teszem azt kiderül, hogy félreértelmezted a jeleket, akkor sincs semmi vesztenivalód.
Egyébként a férfiak mind megnézik a nőket még akkor is, ha kapcsolatban vannak (ez nem megcsalás, a nők is a férfiakat csak inkább eljátsszák az álszentet), szóval szerintem itt másról lehet szó.
Csak bátorítanálak, hogy nyugodtan kezdeményezz. Van hozzá érzéketek, hogyan kell kivallatni a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!