Mit jelent egy pasinál, ha sokszor körülöttem van, de nem igazán teremt szemkontaktust?
Figyelt kérdés
Messzebbről gyakrabban összenézünk, mint amikor a közelben van.tegnapelőtt 10:09
11/16 Ferrari02 válasza:
Előző voltam:
*Én például nem azért nem nézek a másik szemébe, mert nem merek, hanem attól félek, hogy mit fogok látni...*
13/16 anonim válasza:
Nő vagyok, és utálom, ha huzamosabb ideig tartja velem BÁRKI is a szemkontaktust, akár egy jó pasi is lehet az illető. Nem vagyok ezzel egyedül, elég sokunkat frusztrál, zavarba ejt a bámulás, szemünkbe nézés, és itt nem arról a triviális esetről beszélek, amikor 2 ember beszélget egymással, hanem amikor csak körülötte forog mondjuk!
Egyszerűen csak nem akar bunkó lenni, vagy visszahúzódó
14/16 anonim válasza:
Íratlan illemszabály senkit sem illik látványosan stírölni. Ettől még lehet esélyed
16/16 anonim válasza:
5#
Nem feltétlen.Sokszor nagy kamugépek simán tartják a szemkontaktust,pont azért,hogy hitelesnek tartsák a mondandójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!