Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az nagy probléma ha én folyama...

Az nagy probléma ha én folyamatosan tartom a szemkontaktust?

Figyelt kérdés
Bárkivel ha beszélek mindig egyenesen a szemébe nézek. Vannak akik, persze ettől félnek. De nekem valamiért ez mindig így van. Ha nőkkel, fiatal, öreggel beszélek tartom mindig. Persze néha elnézek oldalra, de tudom hogy ez sokaknak intim, vagy fenyegető de nekem ez ösztönös.

nov. 27. 09:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Zavaró lehet a másiknak
nov. 27. 09:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha férfiakkal beszélsz akkor nem tartod?
nov. 27. 10:09
 3/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
A folyamatos szembenézés fenyegetést, agressziót jelent. Van egy olyan gyanúm hogy nem vagy túl népszerű ember.
nov. 27. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
3,maximum az állatoknál. Az embereknél, ha nem nézel a másik szemébe, miközben vele kommunikálsz, az inkább a tiszteletlenség, érdektelenség, vagy az autizmus egyik jele.
nov. 27. 11:56
 5/6 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Az embereknél is az a normális ha pár másodpercig a másik szemébe nézel, aztán elkapod a pillantásod, aztán vissza. A folyamatos belemeredés a szemedbe az agresszió, a dominancianyilvánítás jele.
nov. 27. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze elszórtan kapni a pillantás kb 13-15 másodpercenként. Pislogni is szoktam. És sok emberrel szoktam beszélgetni. Csak egy-két barátom mondta, hogy ők nem mernek mások szemébe nézni.
nov. 27. 17:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!