Ki akar ezzel valamit fejezni? Van valami célja? Elsősorban férfiak véleménye érdekel. Lent a többi!
Figyelt kérdés
Van egy ismerős házas férfi, aki mostanában ha összefutunk hosszan, több másodpercig néz. Ez többször előfordult.
Véletlenül mindig pont ott vagyok amikor csak úgy néz?
2024. júl. 8. 08:49
1/8 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy meg akar dugni!!!
3/8 A kérdező kommentje:
2:akkor jó, csak egyik ismerősöm se csinálja ezt. Nem szoktak így hosszasan nézni
2024. júl. 8. 13:06
4/8 anonim válasza:
#3: Lehet, hogy másokat is megnéz, nem tudhatod.
5/8 A kérdező kommentje:
4:szoktam látni az utcán, eddig nem vettem észre, de lehet.
2024. júl. 8. 14:18
6/8 anonim válasza:
Pontosan hany masodpercig nez? Mindket szemevel?
7/8 A kérdező kommentje:
Felém fordulva, kb 4-5 mp.
Volt, h a járdán ment, ültem be az autóba, odaintett, majd amikor odaért, én már bent ültem a kocsiban, és akkor is rámnézett hosszabban, ekkor épp össze is akadt a tekintetünk.
2024. júl. 8. 15:24
8/8 anonim válasza:
Aha, hat a 4-5 az keves, olyn 8tol van valami kb 15ig. Ha annal tobb, akkor meg vgy veszelyes, vgy csak elbambult. Pislogott a 4-5 mp alatt?Szája milyen volt Nyitott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!