Azt tudom, hogy nagyon sok fiú adja ki magát lánynak itt a gyiken. De vajon volt már olyan, hogy egy lány fiúnak adta ki magát? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
tegnap 19:31
1/5 anonim válasza:
Biztos volt ilyen is, és nem látunk bele az ilyen hülyéknek a fejébe, tehát bármiféle pszichés oka lehet.
2/5 anonim válasza:
Pl én. Mert nem vesznek komolyan nőként az akvarisztika hobbiban. Facebookon is orosz kamu nevem van, kép nuku és férfinak hisznek.
Amikor "nő voltam" akkor sokszor nem válaszoltak ha pl eladós posztokra írtam, ha kérdeztem valamit akkor meg kötekedtek, röhögcséltek
3/5 anonim válasza:
Én már csináltam ezt pl politika kategóriában, de csak azért, hogy ne ostoba hülye p.csának (privátban még cifrábbaknak) hívjanak ha nem értenek egyet velem, hanem inkább tökinek vagy öcskösnek👍
4/5 anonim válasza:
Jártam már úgy, hogy fiúnak hittek egy válaszom után. A miértjét sosem tudtam meg, hiába kérdeztem rá utána. Szándékosan sosem tévesztenék meg senkit sem.
5/5 anonim válasza:
Nekem irogatott már csaj hogy fiunak adta ki magát. Hamar rájöttem hogy nem srác
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!