Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az időseb nők (40+) miért...

Az időseb nők (40+) miért sokkal normálisabbak a társkereső oldalakon?

Figyelt kérdés
Ég és föld a különbség egy beképzelt fiatalhoz képest. Vissza sem írnak vagy csak tőmondatokban válaszolnak, eltűnnek stb. Az idősebbek normálisan írnak, kérdeznek, elköszönnek stb.
ápr. 24. 11:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
22%
Nyilván nem ahhoz van köze hogy az adott kérdező 50 éves és a korabeliek szívesen veszik ha ír a nála 20 évvel fiatalabbak meg nem. Itt mindenki a hozzá illőt kellene hogy megtalálja és senkit se kell degradálni, de azért ha te nőrokonaidra egy rossz szót írnak hisztikézel, viszont másokat degradálsz.
ápr. 24. 12:08
 12/30 A kérdező kommentje:

Lehet tényleg itteni szokás incelezni, mert máshol nem rémlik hogy látnám.

Köszi a választ!

ápr. 24. 12:10
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
#12 máshol én sem találkoztam ezzel az incelezéssel, pedig nem egy embert kérdeztem meg, hogy hallottak e már róla.
ápr. 24. 12:11
 14/30 anonim ***** válasza:
5%
Ok, akkor máskor Pua hívőt írok. Vagy a szokásos hasonló gittegyletek. Ja igen az incel félrevezető, ők jobbak nálatok.
ápr. 24. 12:12
 15/30 A kérdező kommentje:
5, Köszi, de nagyon messze vagyok az 55 től :)
ápr. 24. 12:12
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
Akkor pláne szégyen rád nézve hogy a neten kell nőért kuncsorognod. Menj bulizni ha olyan jó parti vagy.
ápr. 24. 12:14
 17/30 A kérdező kommentje:
16, Ne haragudj, de miért vagy irányomba negatív? Nem szoktam nőkért sem kuncsorogni. Netes társkeresőn is ritkán vagyok. Egyszerűen rákérdeztem egy valós tapasztalatra. Szoktam bulizni köszönöm.
ápr. 24. 12:17
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

14 frusztrált hülye módjára örjöngés helyett menjél inkább vissza szépen a felnőtt párkapcsolatokba, mivel látszik hogy ott a helyed! Pont te magad vagy itt aki szektásként viselkedik, és gerjeszti feleslegesen a feszültséget a túlérzékeny sértődöttségével.

A kérdésre pedig a válaszom, ők még egy másik, normálisabb korban szocializálódtak. Nem a jelenkori önző, egoista és flegma, mindenki mást a saját boldogságunk oltárán letaposós, beáldozós és semmibevevős pszichopata fogyasztói trendeken nőttek fel. És részben az is igaz amit itt többen írtok, a bőség zavara és elkapatás amitől sok fiatalabb nő is meghülyül, látva hogy minden ajtó nyitva áll előtte. És ez idővel kifejezetten rossz hatással tud lenni rájuk, egyfajta jellem és személyiségpróba amin nagyon sokan elbuknak. Aztán ahogy idősödnek és már nem övék a figyelem hanem a náluk fiatalabb és szebb, vonzók nőké, máris savanyú lesz a szőlő és megindult sértődötten a férfiakat hibáztatás, amiért a fiatalokra jobban gerjednek, meg hogy primitív ösztönállatok. Ami érdekes módon egészen addig nem zavarta őket, amíg ők maguk voltak a haszonélvezői :D

ápr. 24. 12:21
 19/30 anonim ***** válasza:
96%
Mert az ember egy idő után remélhetőleg megkomolyodik.
ápr. 24. 12:25
 20/30 A kérdező kommentje:
18 és 19. Köszönöm az értelmes választ. Egyetértek.
ápr. 24. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!