Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kapnál ajánlatot, hogy 3...

Ha kapnál ajánlatot, hogy 3 éven keresztül 10%-al olcsobban vásárolhatsz élelmiszert, de csak annyi értékben amennyit a következő egy hónapban befizetsz egy számlára, mekkora összeget fizetnél be?

Figyelt kérdés
(A befizetett összeg 10% át azonnal visszakapnád a maradékot azonban nem veheted ki többé, csak élelmiszer vásárláskor nem kell fizetned hanem levonodik amíg el nem fogy)
2021. máj. 22. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
Tiz szazalekkal nem kevesebbert normalisan vasarolok, amibe senki nem kavar bele.
2021. máj. 25. 21:00
 82/87 A kérdező kommentje:
Ebbe se kavar bele senki S ugyanúgy normális a vásárlás csak többet lehet vasarolni
2021. máj. 26. 00:46
 83/87 A kérdező kommentje:

Most már elmondhatom mert tegnap véget ért az akció, Penny kártyát kellett venni, és arra adott egy másik cég tíz százalékot.

Azt mindenki maga döntse el hogy egy Penny kártya vásárlása csalás e, az eladása a Penny illegális betétgyűjtési tevékenysége e, és hogy vajon a Penny akkor most hirtelen likviditást fog e jelenteni miután vettem tőlük egy 150000 Ft os ajándékkártyát. Esetleg MLM e vagy pilótajáték e...

Annyi a fontos változás, hogy a Penny kártya csak egy évig érvényes nem három évig. Mivel a három évig érvényes kártyák akciója még nem járt le így azoknak a cégeknek a nevét továbbra se említhetem meg.

Amennyiben még se gondolja valaki hogy a Penny kajánul meglóg az 150000 Ft-unkal a Kajmán szigetekre, mindig kételkedhett abban, hogy a cég vajon tényleg megadja e a tíz százalékot. Tegnap intéztem el így addig nem erősíthetem meg amíg meg nem történik az átfutás. Tehát még mindig kitalálhatjátok addig hogy ez csak egy átverés, reklám hogy valaki túl vásárolja magát vagy utána lesheti a 10% ot. Bár mivel én csak annyiért vettem amennyit egy év alatt elköltök kajara azokból amik olcsóbbak mint máshol, én akkor se vesztek ha az a 10% nem jön meg mégse. Akkor max nem nyerek.

2021. jún. 16. 07:07
 84/87 anonim ***** válasza:
Na, akkor lelebbent a fátyol a nagy "csodáról"... :-D
2021. jún. 16. 09:59
 85/87 A kérdező kommentje:
Nem irigyellek ha neked 15 000 Ft nyereség csodának számít...
2021. jún. 16. 10:33
 86/87 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is elgondolkoztato hogy ami nem csalás az nálad csoda:)))
2021. jún. 16. 10:50
 87/87 A kérdező kommentje:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

kiderult hogy dupla 10% lesz, ami a valoságban persze csak 19

2021. jún. 16. 13:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!