Ha kapnál ajánlatot, hogy 3 éven keresztül 10%-al olcsobban vásárolhatsz élelmiszert, de csak annyi értékben amennyit a következő egy hónapban befizetsz egy számlára, mekkora összeget fizetnél be?
46 nem muszaj 3 évre lehet kevesebbre is. Többre nem érdemes mert akkor elveszik.
Nem muszáj nagy összeget lehet kicsit is. Ha például 10000 Ft ot fizetsz be azt is lehet és ugyanúgy három éved van elkölteni, az 1000 Ft ot Pedig ugyanúgy megkapod a befizetéskor.
Hogy van e benne illegális azt nem tudom. Lassan már annyi törvény van hogy egy kiló kenyér megvásárlásához is ügyvédi segítség kell hogy nem sértünk e véletlenül vele valamilyen törvényt. Bennem nem merült fel de a kérdésed jogos. Ha például konyhakést veszel a tescóban és úgy viszed haza hogy az anyósülésen van csomagolatlanul, azzal törvényt sértesz. Én már jártam úgy is hogy vettem egy zsugor kötéses lisztet, 12 db, egy zsugor kötéses étolajat 6 vagy 8 darab már nem emlékszem és kettő zsugorkötéses 2 literes kólát. 16 db. Hátsó ülésre tettem a kocsiban és egy igazoltató rendőr megkérdezte hogy nálam van e róla számla. En teljesen ledöbbentem és mondtam neki hogy fogalmam sincs a Tescoban vettem vagy kidobtam a számlát vásárlás után vagy nem. Erre azt mondta hogy ő nem akar bántani és nem kéri de jobb ha tudom hogy ekkora mennyiségnel nálam kell lenni a számlának...
Az én kerdesem pedig az, hogy tudok utána nézni hogy ez nem minősül e illegális betetgyujtesnek? Menjek el egy ügyvédhez S 10 000 Ft oradijert kérdezzem meg tőle? Akkor 100 000 Forint esetén tényleg pont nullára jövök ki. Amúgy hasonló lehet a folyamat a te kérdésed esetén is. Nem hiszem hogy egy ügyvéd nem tudja megmondani milyen a garancia egy cég esetében. Csak ugye ez újabb 10 000 Ft.
"Én nem bízok olyan befektetésben, ahol nem látom át, miért is jó az a másik félnek."
Na de csak rajtad múlik hogy átnézed e vagy sem így az is hogy át látod e vagy sem
51: de mi abban a ráció, hogy befizetsz 100%-ot és azonnal visszakapsz 10%-ot...?????
"A befizetett összeg 10% át azonnal visszakapnád "
Miért nem eleve 90%-ot kell befizetni akkor...????
Másik cégnek fizetsz be s másik adja vissza. A visszaadó befizetésekkel értesítést kap s az alapján térít vissza.
A befizetessel igazolod nekik hogy megtetted. Ha 90% ot fizetsz azzal az a gond hogy az a cég nem foglalkozik visszatérítésel így nem kapsz mást csak az árut a befizetés értékében. Akkor a 10%ot elveszted.
Persze bármelyik céggel megteheted hogy odamesz s közlöd velük csináljanak valamit másképp de ebben még én nem látok rációt.
Ez arra vonatkozik aki kapott ilyen ajánlatot. Az simán utána nezhet ha akar s akkor már tényleg csak az a kérdés hogy mennyit fektessen be.
Mivel ti nem kaptatok ilyen ajánlatot ennek nem tudtok utána nézni de arra tudnátok válaszolni ha akarnátok hogy ha ez megtörtént volna veletek akkor mennyit fektetnetek be.
Látjátok ez az átka annak ha valami nem MLM. Semmi érdekem nem fűződik ahhoz hogy megmondjam a cég nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!