Ha kapnál ajánlatot, hogy 3 éven keresztül 10%-al olcsobban vásárolhatsz élelmiszert, de csak annyi értékben amennyit a következő egy hónapban befizetsz egy számlára, mekkora összeget fizetnél be?
56: kíváncsi lennék, legális-e ez az egész...
Nekem messziről bűzlene, egy nyomorult fillért se bíznék ilyenekre....
59: szóval akkor ez egy gerillamarketing, figyelemfelhívó kampány.
Direkt sumákolsz, és fel akarod kelteni ezzel az emberek kíváncsiságát.
Átlátszó, de nagyon!
Mindenkit óva intek, hogy ilyen 99%-os csalásba belemenjen!
Ez több sebbol vérzik. Ha egy fillért nem kapok érte az hogy lehet bármiféle marketing? Amúgy úgy lehet utána nézni hogy legális e hogy ügyvéddel beszélsz róla. De ezt már leírtam korábban is. Ha nincs jogi végzettséged hiába tudod a cég nevét hiába van googled nem fogod tudni megállapítani hogy legális e.
És ne felejtsük el azt az apróságot se hogy egyesek itt arra akartak garanciát kapni hogy ha egy boltban megvesznek egy terméket azt nem lehet megkapni máshol olcsóbban. Végülis az argarancia létező fogalom. Na de én itt megadom ingyen a cég nevét és még garanciát is vállaljak hogy amit megvesztek 10% al olcsóbban az máshol nem olcsóbb teljes áron? Na nem inkább titkolom a cég nevét az idők végezetéig.
Azt bárki írhatja, hogy nem kap érte egy fillért sem....
Hiába kepeckedsz, átlátszó az egész....
67: ja, persze...
Te vagy itt az egyedüli hiteles, tényekkel alátámasztott dolgokat prezentáló szószóló...
Ja, nem! :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!