Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kapnál ajánlatot, hogy 3...

Ha kapnál ajánlatot, hogy 3 éven keresztül 10%-al olcsobban vásárolhatsz élelmiszert, de csak annyi értékben amennyit a következő egy hónapban befizetsz egy számlára, mekkora összeget fizetnél be?

Figyelt kérdés
(A befizetett összeg 10% át azonnal visszakapnád a maradékot azonban nem veheted ki többé, csak élelmiszer vásárláskor nem kell fizetned hanem levonodik amíg el nem fogy)
2021. máj. 22. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

Írd meg priviben a cég nevét!

Az nem reklám, és nem is tilos.

Ha nem írod, az is egy "válasz". Amiből levonom a megfelelő következtetéseket.

2021. máj. 23. 16:53
 72/87 A kérdező kommentje:
Inkább minthogy feljelents hogy megiscsak reklám. Megmondtam ha lesz sok igazi válasz leírom akar ide is akkor felőlem már akár törölhetik is.
2021. máj. 23. 17:01
 73/87 anonim ***** válasza:

72: kamu troll vagy - most már 100%!

Sehol nincs tiltva a cégnév kiírása - priviben meg főleg nem!

2021. máj. 23. 17:11
 74/87 A kérdező kommentje:

És nekem miért kéne megbiznom benned? Főleg a viselkedésed után? És neked végképp nem nézzhetek utánad a neten nincs is fent, korrekt vagy e.

És még mindig ott tartunk hogy nem ez a kerdes. Te vagy a troll aki válasz helyett kisiklatni próbálja a témát.

2021. máj. 23. 17:22
 75/87 anonim ***** válasza:

Milyen témát...???

EGy csalásra épülő séma reklámját...???

2021. máj. 23. 17:27
 76/87 A kérdező kommentje:
Nem. Nem ez a kérdés. És csalásról se volt szó. Ez csak a te agyszulemenyed olyasmiről aminek utána se tudtál nézni. Itt Max te vagy a csaló mert úgy nyilatkozol valamiről aminek nem néztél utána mintha utána néztél volna
2021. máj. 23. 17:39
 77/87 anonim ***** válasza:

Jajj, világosíts már fel, minket tudatlanokat, hogy hol leeht utánanézni olyan dolognak, amiről csak morzsákat árultál el...????

ROTFL

2021. máj. 23. 17:48
 78/87 A kérdező kommentje:
Már megírtam. Ha kapsz egy ilyen ajánlatot akkor a cég nevét is megadják. S akkor utána nézhetsz. Ajánlatot attól kaphatsz aki ebben érdekelt. Ha csak olyannal találkozol aki nem érdekelt és azzal így viselkedsz akkor azt elrontottad mert ilyen viselkedes után nem fognak szívességet tenni neked...
2021. máj. 23. 17:59
 79/87 anonim ***** válasza:
Aha. És te nem vagy benne érdekelt. De akkor honnan tudod, hogy mi van az ajánlatban? :-D :-D
2021. máj. 23. 18:06
 80/87 A kérdező kommentje:
Úgy hogy én kaptam ajanlatot. De mivel ez nem MLM így én csak sima vevő vagyok. Nem érdekem a terjesztés csak a felhasználás.
2021. máj. 23. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!