Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kapnál ajánlatot, hogy 3...

Ha kapnál ajánlatot, hogy 3 éven keresztül 10%-al olcsobban vásárolhatsz élelmiszert, de csak annyi értékben amennyit a következő egy hónapban befizetsz egy számlára, mekkora összeget fizetnél be?

Figyelt kérdés
(A befizetett összeg 10% át azonnal visszakapnád a maradékot azonban nem veheted ki többé, csak élelmiszer vásárláskor nem kell fizetned hanem levonodik amíg el nem fogy)
2021. máj. 22. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:

"És ha teljes bizalommal is fordulok a dologhoz, mi a garancia, hogy jövőre egy új állás miatt ha elköltözök, ott is lesz ilyen bolt.

Plusz ugye ha jól értem, itt havi fix összeg van, amit nem vihetek át augusztusra, ha egész júliusban nem voltam az országban..."

Egy részuk bolthálózat, minden nagyobb városban van, de falun pl. jó esélyel valóban nincs. Ez bizony a te kockázatod lenne.

Nincs havi fix összeg hanem 1 hónap alatt kell befizetni. Utána bármelyik nap bármennyi elkölthető belőle addig amig van pénz vagy addig amig le nem telik a 3 év, akkor viszont a befizetett összeg törlődik, s ez valoban egy nagyon komoly kockázat. ha kómába esel 3 évre akkor a pénznek annyi.

2021. máj. 22. 16:40
 32/87 A kérdező kommentje:

"2020-ról egy év alatt minimum egyharmadával nőtt mindennek az ára. Te meg ilyenkor ugyanazért az összegért mennyi emelt árú cuccot kapsz?"

Ez a része olyan mintha a párnád alatt tartottad volna azt a pénzt. Illetve annál jobb mert itt van 10% "kamat" amit ráadásul előre megkaptál.

2021. máj. 22. 16:41
 33/87 A kérdező kommentje:
Azt azért megjegyzem, hogy jelenleg is gyakorlat - e kártyától függetlenül - a falvakban, hogy amikor valamiért be kell menniük a közeli nagyvárosba, akkor bemennek a tescoba, s bevásárolnak, mert ott sokminden olcsóbb, mint a falvakban. Sőt van aki autóval direkt ezért jár be kéthavonta mert akkor annyit vásárol, hogy még a benzinköltséggel együtt is megéri.
2021. máj. 22. 17:13
 34/87 anonim ***** válasza:
Ez valami MLM vagy pilótajáték??
2021. máj. 22. 20:13
 35/87 anonim ***** válasza:

10. Miért törölnék? Tucatszám vannak itt amway, flp vagy akár tesco, aldi stb kérdések!

Sunyitasz, nem mered kiírni!

Legalább priviben küldd el!

2021. máj. 22. 20:18
 36/87 A kérdező kommentje:
rengeteg van amit töröltek, s az hogy valamit nem töröltek, engem nem vigasztalna. Egyenlöre még csak egy választ kaptam, a többi irás el akarja terelni a témát másfelé. lehet kiirom majd a cég nevét de csak akkor ha már elég értelmes pontosabban a kérdésre adott válasz válasz lesz ahhoz hogy ne bánjam, ha törlik. viszont a jelen helyzetben csak megindokolt válszt fogadok el ahogy az egy értelmes választ ad is meggérte nincs olyan visszaélés hogy akkor tizen beirnak egy random számot. 34esnek: a pilotajáték meg az mlm nem azt jelenti, hogy valaki valahol kedvezményt kap. mégha ott is gyakran olcsobban vásárolhatnak. bár napi élelmiszervásárlásra épulő mlmről még nem is hallottam
2021. máj. 23. 08:34
 37/87 anonim ***** válasza:

Kezdem érteni a koncepciót (bár még mindig nem tudom, hogy neked ebben mi a jó). Vagyis befizetek 90 forintot, és három éven belül levásárolhatok 100 forintot az adott boltban?

Ha amúgy is vásárlok az adott boltban gyakran, akkor nagyjából annyit fizetnék be, amennyi pénzt ott az elmúlt három hónapban elköltöttem. Ha nem szoktam ott vásárolni, akkor értelemszerűen nem élnék az adott lehetőséggel.

2021. máj. 23. 08:54
 38/87 A kérdező kommentje:
Majnem. Befizetsz 100 Forintot, kapsz 10 Ft-ot s utána vásárolhatsz 100 Ft-ért. Amiatt a 10 forint miatt éri meg amit igy kapsz. 100 000 Ft esetén pl. et 10 000 Ft. Ha neked ennyi pénz nem számit akkor irigyellek. 100 000 Ft ot pedig mi néhány honap alatt simán elköltunk élelmiszerre, és ráaádsul olyan boltokra szol mindez hol én eddig is vásároltam s ezután is fogok. Lényegében semmit se kell tenni ezért a 10 000 Ft-ért, csak nem a bankszámlámon tartani a pénzt, hanem ott. és nem bankkártyámmal fizetni hanem a cég kártyájával. egy kis odafigyelés persze kell minden vásárlásnál, de az amugy se árt ha valaki odafigyel vásárláskor, Hentesnél pl. ha nem figyelek, könnyen -10% lehet a vége.
2021. máj. 23. 09:08
 39/87 anonim ***** válasza:
38, ott bukik a történet, hogy ha nekem annyira számít a 10%-a a kajapénznek, akkor nem tudok hirtelen sok pénzt befizetni a számlára.
2021. máj. 23. 09:20
 40/87 A kérdező kommentje:
Na jó de nem mindenki úgy van mint te. Valaki akkor is odafigyel mit mennyiért vesz ha viszonylag sok pénze van a számláin.
2021. máj. 23. 09:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!