Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz 3 éves, de sajnos én még mindig azt érzem, hogy valamiért gyűlölöm. Sosem szerettem a gyerekeket, de gondoltam, hogy ha saját vérem lesz, majd megváltozik a helyzet. Nem tudom szeretni, nem érzek semmilyen pozitív érzelmet iránta. Egyszerűen idegesít a sírás, a nyafogás, meg úgy általában minden, ami vele kapcsolatos. Adok magamnak még két évet, hogy ez megváltozzon, ha nem sikerül, akkor elhagyom a családot, mert nem szeretném megnehezíteni az életüket, illetve a gyerekkorát. Az a baj, hogy nem tudom a gyűlölet okát. Nektek van esetleg valami tippetek, hogy változtassam ezt meg? F2021. márc. 27. 17:03
51/125 anonim válasza:
Akk kapja össze magát az asszony, azt húzzon dolgozni!
52/125 anonim válasza:
#51: de azért közölnöd csak kell vele valahogy a döntésed, nem?!
53/125 anonim válasza:
Full kamu hangulatkeltés ez a kérdés. Hihetetlen hogy bárki beveszi ezt.
54/125 A kérdező kommentje:
54
Természetesen. Megbeszélésről volt szó, nem pedig közlésről. Közölni akkor fogom, ha meglesz a döntés.
55
Köszi, már egyszer leírtad a véleményedet, amit el is fogadtunk. Megtennéd, hogy ha nem tudsz segíteni, akkor kussban maradsz? Köszi!
Egyébként valaki kérdezte az elején, hogy hány évesek vagyunk. Én 29, a párom 27.
2021. márc. 27. 18:23
55/125 anonim válasza:
Azért eléggé elszomorító, hogy a gyerekkel utcára kerülő, egyedülálló anyát szinte senki sem sajnálja. Hiába lesz munkája esetleg, de egyedül pici gyerekkel albérletet szinte esélytelen lesz találnia és még a gyerek is állami gondozásba kerülhet, ha utcán maradnak 1 év után.
56/125 anonim válasza:
A hazugokat senki nem sajnálja
57/125 anonim válasza:
57! Miért sajnálnám? Mivel nincs pénze, ez azt jelenti, hogy nincs munkahelye ahova várják vissza, egy hároméves már mehet bölcsibe is, hogy az anyja tudjon dolgozni.
Ezért kell előre gondolkozni és nem 100%-ban más pénzére kalkulálni.
58/125 anonim válasza:
Kamu, ha balhét akarsz akkor a családi kategóriába kellett volna menni. Annyira átlátszó.
59/125 A kérdező kommentje:
57
Említettem, hogy kifizetem az első évi albérletet. Ha egy év alatt sem sikerült munkát találnia, akkor az már nem az én bajom.
2021. márc. 27. 18:30
60/125 anonim válasza:
#52: Fel, persze, csak miért arról húzza le a bőrt, akiben nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!