Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék annak érdekében,...

Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz 3 éves, de sajnos én még mindig azt érzem, hogy valamiért gyűlölöm. Sosem szerettem a gyerekeket, de gondoltam, hogy ha saját vérem lesz, majd megváltozik a helyzet. Nem tudom szeretni, nem érzek semmilyen pozitív érzelmet iránta. Egyszerűen idegesít a sírás, a nyafogás, meg úgy általában minden, ami vele kapcsolatos. Adok magamnak még két évet, hogy ez megváltozzon, ha nem sikerül, akkor elhagyom a családot, mert nem szeretném megnehezíteni az életüket, illetve a gyerekkorát. Az a baj, hogy nem tudom a gyűlölet okát. Nektek van esetleg valami tippetek, hogy változtassam ezt meg? F

2021. márc. 27. 17:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/125 anonim ***** válasza:
94%

Az anyját kellett volna azonnal elhagynod, ahogy kiderült. Innen már nem tudsz jól kijönni a dologból sajnos.

Szerintem most lépj le, felesleges erőltetned, a gyerek is érezni fogja, hogy nem szereted, minél tovább van ez az állapot, neki annál jobb lesz.

Én sem vagyok gyerekpárti.

Ezt a kérdést fogom megmutatni minden egyes alkalommal, amikor valaki jön a mantrával, hogy "a sajátodat majd megszereted"

2021. márc. 27. 17:27
 22/125 anonim ***** válasza:
23%
#18: tök mind1 már, hogy ki volt a hibás egy biztos: a gyerek nem..! Most már azt kell nézni, hogy neki hogyan lenne jobb. Szerintem úgy, ha minél hamarabb lelépnél anyagi gondoskodás mellett és keresnél magadnak egy gyerekgyűlölő nőt. Nem lesz nehéz, mert itt a gyak is tele van megkeseredett szinglikkel.
2021. márc. 27. 17:28
 23/125 anonim ***** válasza:
23%
Ha kiörömködted magad a felháborodott kommenteken amiket kiprovokáltál, akkor tehetnél ma valami jót is ma.
2021. márc. 27. 17:30
 24/125 anonim ***** válasza:
12%
De a gyerek a hibás. Minek kellett megszületnie...
2021. márc. 27. 17:30
 25/125 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell mindenkinek szeretni a kölyköket, ""kedves"" 22es😆
2021. márc. 27. 17:31
 26/125 A kérdező kommentje:
Köszi a támogatást, skacok! Szerencsére nem nekem kell lelépnem, mert az enyém a ház. Csak annyiban reménykedem, hogy nem fog erőlködni az asszony, mert akkor könnyen az utcán találják majd magukat. Ellenkező esetben max. kifizetem nekik az albérlet első évét. Ez így jó, nem?
2021. márc. 27. 17:33
 27/125 anonim ***** válasza:
26%

Írtad, hogy te minden tőled telhetőt megteszel.

Ráadásul megvolt a pszichológus is, és itt is írsz, hátha tud valaki jobbat mondani.

Két esélyt látok.

Az egyik, elmész, mert nem tudsz megváltozni. Ebben benne van az is, hogy nem is akarsz. Ez akkor van, ha az ösztöneidnek élsz.

Nem hiszem, hogy elítélendő az, ha valaki nem képes meghaladni önmagát.

A másik, hogy maradsz és megtanulod mi a szeretet.

Elmentek vendégségbe olyan családokhoz, barátokhoz, ahol látod is, mi fán terem a szeretet. Ez nem egy olyan dolog ami nincs meg bennünk. De egyesekben ez "betemetődik".

Eltemeted magadban, mert valami rosszal azonosítod, akár az érzelmeid kimutatását nem tartod elég férfiasnak.

Csak úgy lehetsz Férfiből Családapa, ha maradsz.

Sokan nőnek fel apa nélkül. Pénzt bárki adhat.

Te viszont pótolhatatlan vagy a gyermeked életében.

Ez az utolsó mondat, akárhogy is alakul nálatok, jegyezd meg.

Akár "véletlen", akár nem.

2021. márc. 27. 17:36
 28/125 anonim ***** válasza:
10%
#25: nem hát! Írj privit a kérdezőnek és akkor együtt gyűlölhetitek őket, jó szórakozást!
2021. márc. 27. 17:36
 29/125 anonim ***** válasza:
78%
A szeretetet nem kell erőltetni!!!!
2021. márc. 27. 17:37
 30/125 anonim ***** válasza:
14%
#26: igazán remek..
2021. márc. 27. 17:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!