Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?
41
A páromnak nem mondtam el ennyire konkrétan a helyzetet, csak utalgattam rá. Egyébként valószínűleg igazad van.
Nem értem, ha az elején letisztáztátok, hogy te semmiképp nem akarsz gyereket, akkor:
1. Miért maradtatok együtt, ha ő akart?
2. Miért játszotta be azt, hogy terhes lesz mégis?
Én tizenéve vagyok házas, megbeszéltük az elején, hogy egyikünk sem akar gyereket és védekezünk. Azt is megbeszéltük, hogy ha valamelyikünkben változik valami akkor megbeszéljük, hogy ne csesszünk ki a másikkal.
Ha ennyire átverve érzed magad és nem szereted egyiküket sem, akkor valóban szét kell menni, felesleges 3 ember életét tönkretenni.
Aki védi a nőt, tegye már fel magában a kérdést, ha nem akartak gyereket, védekeztek, "véletlenül" becsúszott, akkor miért is tartotta meg a nő?
Na ugye...
44
Nem tisztáztuk le. A jövőben sorra került volna mindenképpen, de egyelőre nem szerettünk volna, mégis becsúszott valamilyen módon. Az, hogy mi volt az oka, nem tudom, de valószínűleg a pénz.
50
Nem vele kell megbeszélnem, mivel én állok döntéshozatal előtt. Ő nyilván nem szeretné, hogy elhagyjam, mivel semmi vagyona. Ha nem támogatnám, akkor mehetnének az utcára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!