Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék annak érdekében,...

Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Nemsokára lesz 3 éves, de sajnos én még mindig azt érzem, hogy valamiért gyűlölöm. Sosem szerettem a gyerekeket, de gondoltam, hogy ha saját vérem lesz, majd megváltozik a helyzet. Nem tudom szeretni, nem érzek semmilyen pozitív érzelmet iránta. Egyszerűen idegesít a sírás, a nyafogás, meg úgy általában minden, ami vele kapcsolatos. Adok magamnak még két évet, hogy ez megváltozzon, ha nem sikerül, akkor elhagyom a családot, mert nem szeretném megnehezíteni az életüket, illetve a gyerekkorát. Az a baj, hogy nem tudom a gyűlölet okát. Nektek van esetleg valami tippetek, hogy változtassam ezt meg? F

2021. márc. 27. 17:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/125 A kérdező kommentje:

41

A páromnak nem mondtam el ennyire konkrétan a helyzetet, csak utalgattam rá. Egyébként valószínűleg igazad van.

2021. márc. 27. 18:03
 42/125 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem, ha az elején letisztáztátok, hogy te semmiképp nem akarsz gyereket, akkor:

1. Miért maradtatok együtt, ha ő akart?

2. Miért játszotta be azt, hogy terhes lesz mégis?

Én tizenéve vagyok házas, megbeszéltük az elején, hogy egyikünk sem akar gyereket és védekezünk. Azt is megbeszéltük, hogy ha valamelyikünkben változik valami akkor megbeszéljük, hogy ne csesszünk ki a másikkal.

Ha ennyire átverve érzed magad és nem szereted egyiküket sem, akkor valóban szét kell menni, felesleges 3 ember életét tönkretenni.

2021. márc. 27. 18:05
 43/125 anonim ***** válasza:
68%

Aki védi a nőt, tegye már fel magában a kérdést, ha nem akartak gyereket, védekeztek, "véletlenül" becsúszott, akkor miért is tartotta meg a nő?

Na ugye...

2021. márc. 27. 18:08
 44/125 anonim ***** válasza:
22%
#45: talán azért, mert nen akart gyilkossá válni..
2021. márc. 27. 18:11
 45/125 A kérdező kommentje:

44

Nem tisztáztuk le. A jövőben sorra került volna mindenképpen, de egyelőre nem szerettünk volna, mégis becsúszott valamilyen módon. Az, hogy mi volt az oka, nem tudom, de valószínűleg a pénz.

2021. márc. 27. 18:12
 46/125 anonim ***** válasza:
79%
#46: Hagyjuk már ezt a gyilkosozást
2021. márc. 27. 18:14
 47/125 Metionin ***** válasza:
89%
Semmit, mindenkinek jobb ha különváltok. Ez van ha valaki nem akar gyereket, aztán mégis ráerőltetik. Eltelt 3 év, egy ekkora gyerekkel már az is elvan aki csak a picikkel nem tud mit kezdeni. Ha lett volna esély bármilyen szeretet kialakulására, már megtörtént volna. A nőnek gondolom kellett, hiszem megtartotta annak ellenére, hogy "véletlenül" lett terhes. Hát akkor legyen vele boldog, ha most különváltok, még neki is van esélye találni olyan férfit akinek kell a gyerek és neked is olyan nőt akinek nem kell gyerek.
2021. márc. 27. 18:14
 48/125 anonim ***** válasza:
94%
#43:ne utalgass rá, hanem ülj le vele és beszéljétek meg őszintén, hogyan tovább!
2021. márc. 27. 18:16
 49/125 A kérdező kommentje:

50

Nem vele kell megbeszélnem, mivel én állok döntéshozatal előtt. Ő nyilván nem szeretné, hogy elhagyjam, mivel semmi vagyona. Ha nem támogatnám, akkor mehetnének az utcára.

2021. márc. 27. 18:18
 50/125 anonim ***** válasza:
29%
#48: attól, hogy ez a pali szeretetre képtelen, még a nőben feltámadhatott az anyai ösztön és szeret..!
2021. márc. 27. 18:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!