Mit tehetnék, hogy megszeressenek az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Szóval: új Gimibe kerültem és nehezen megy a beilleszkedés. Mit tehetnék, hogy könnyebb legyen?2019. szept. 16. 19:38
1/2 anonim válasza:
Legyél nyitott mindenki felé.
Nekem is nagyon nehéz volt az első évem.
És ha valakivel nem is beszélgettek olyan sokat ne ijedj meg. Nekem is van olyan,akivel alig beszéltem néhány mondatot. Keresd olyanok társaságát,akikkel jól érzed magad,de ha tudsz,beszélgess mindenkivel. :)
2/2 anonim válasza:
Menj oda pár emberhez, akik a legszimpatikusabbak neked. Legyél nyitott és kezdeményezz. Először tökmindegy igazából miről beszéltek, a lényeg, hogy menj oda, mert később csak egyre nehezebb lesz ahogy kialakulnak a társaságok az osztályon belül. Ja, és nem feltétlenül kell mindenkivel jóban lenni, ha egy-két emberhez közelebb kerülsz az már bőven jó. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!