Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?
9
Az lehet, hogy nem szeretem a gyerekemet, de még így is sokkal jobban viselkedek az egész családdal, mint a legtöbb átlagos magyar családfő. Én nem bántok sem fizikailag, sem lelkileg senkit sem, mindent megadok neki (szereteten kívül).
Szegény gyerek! :(
Szerintem is az lenne a legjobb mindenkinek, ha lelépnél és magas tartásdíj fizetése mellett megadnád a párodéknak, hogy találjanak maguknak egy szetetni tudó társat és apát, aki nem csak bszni tud.
Ha racionálisan belegondolunk, akkor az anyát kellene gyűlölnöm, mert ő igenis átkúrt a fogamzásgátlóval. Ő erősködött, hogy ne használjunk óvszert, majd ő beszedi a tablettákat és nem lett gond. Hát de, mégis lett. Van egy enyhe érzésem azzal kapcsolatban, hogy ez így volt kitervelve, de bizonyítékom nincs rá, mert a fog.gátló sem 100%-os.
És sajnos az érzelmek nem racionális alapon működnek.
19
Valószínűleg az lesz a vége, és nem két év múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!