Mit kell tenni hogy egy lány igazán megszeressen, Hogy igazán imádjon?
Eggyüt vagyok egy lánnyal már egy ideje de ugyérzem nincsen olyan igazi szerelem..
Látom rajta hogy szeret velem lenni de nincs meg az a pezsgés..
Mit tegyek hogy ez megváltozzon?
Csak légy önmagad és ne félj.Lehet a probléma valaminek a hiánya. Lehet egy kis önbizalom hiany az ok. Vagy akár a kellő figyelem is. Adj neki kellő figyelmet(ajándék, bók, kis flört, vagy akár az ölelés azt mibdenki imádja és az is egy roppant jó dolog ha gyakran a nevén szólítod... A kis dolgok is szamitanak). Vagy hogy tényleg figyelsz rá, a problémáira, kívánságaira. Roppant fontos hogy ugy érezze hogy gondolsz rá és hogy számit neked. Ha figyeled mit szeret akkor abból kiindulva már ugyancsak sok mindennel lehet bővíteni. Akár az is lehet hogy mondjuk nem egészen adsz magadra túl sokat. Van a mondás (lehet hogy csak én hallottam) miszerint "Ugy bánnak az emberek veled, mint ahogy te magad bánsz magaddal".
De lehet hogy valami zavaró ok/körülmény az oka az egésznek. Lehet ez például az hogy az ember sokat panaszkodik és mindig a problémákat keresi/látja. Az emberek a pozitív gondolkodást szeretik látni az emberektől még akkor is ha magunk valójában nem is vagyunk azok). De lehet hogy úgy érzi mintha erőltetni próbálnad a dolgokat. Már a barátságnal sem egeszen működik az ha erőlteti az ember a dolgokat és a szerelemnél meg végképp. Lehet hogy tul nyomulós az ember es lehet hogy hagyni kéne egy kis időt a szerelmednek.
Egy szó mint száz, légy önmagad, légy magabiztos és még egy gondolat: vagy a világtól várod a változast, vagy te önmagad változol meg... Az utóbbi egyszerűbb ;)
Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok neked is párodnak is ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!