Mit csinaljak hogy megszeressen?
Figyelt kérdés
van egy lány nagyon sokat 1-utt vagyunk stb.. es en ossze akartam vele jonni de o nem akart velem pedig nagyon ugy tunik hogy bir engem meg tetszek neki...valamit biztos jelentek neki mert ha osszeveszunk akkor nagyon maga alatt van ...es az van ha mar meglat az utcan szinte atlagosnak mondhato fiut mar egybol azt mondja hogy neki hogy tetszik meg hogy jarna vele meg ilyenek...pedig tudja hogy en szeretem ot meg mindent megtennek erte de megsem akar velem jarni.. mit birnak ezen kivul meg csinalni hogy megszeressen?2013. okt. 12. 18:29
1/2 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy mit veszít, akár féltékennyé is tehetnéd! Ha már ez sem segít tényleg reménytelen az eset
2/2 FlipSL válasza:
Hát ha már visszautasított akkor szerintem hagyd..
Mondjuk átéltem elég sok fura helyzetet énis xD
Az rosszul esik neki ha előtte próbálkozol más lányoknál? :D
Ez mindent elmond..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!