Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megszeressen és ne csaljon meg más nőcskékkel?
Úgy érzem én mindent megteszek, hogy megfeleljek neki. Nagyon vigyázom az alakomra, edzőterembe járok, folyton diétázom, a bőröm szépségére (pakolások, radírozok, testápolók stb.) derékig érő természetes szőke hajam van..
Kedves vagyok vele, figyelmes, vicces stb.
Szexben is nyitott vagyok (ott és amikor csak akarja, le is nyelem stb.)
Mégis tudom, érzem, hogy megcsal. Gyakran vannak hívásai amiket kinyom, eltűnik 2-3 napra, nem hív, nem ír. Ha írok neki fél nap mire válaszol ha egyáltalán válaszol stb.
20 évvel idősebb nálam.
Mit csináljak hogy megszeressen?
miért nemaz én barátnöm vagy :A fele annyit sem várnék el és höülye lennék elengedni :)
ha 20 évvel idösebb akkor lehet hogy csak alkalmi vagy neki... azért ekkroa korkülömbségnél nagyon ritka az érdek nélküli csakis kizárolag érzelmeken alapulo kapcsolat :(
a pincsije vagy...
nem foglalkozik Veled, mert kiszolgálod.. ha tudná, hogy nem vagy cskaúgy az övé, hanem azért neki is tenni kell valamit, akkor már lehet, hogy figyelne is Rád..
de amúgy ha 20 évvel idősebb nálad, szerintem nem szerelmet keres... és lehet, hgoy a felesége hívogatja, és ő is ilyesmi kérdéseket tesz fel itt:D
Ezeket ne azért csináld h egy hülyének megfelelj hanem magad miatt. És ha nem szeret nem szeret ez ellen nemllehet mit tenni. Keresni kell olyat aki szeret. Iszonyu sok pasi van aki egy ilyen lányt mint te már feleségül is vettek volna
:D
De hogy csináljam azt hogy ne legyek a pincsije és megbecsüljön?
Ha elutasítom alkalomszerűen, lehet örökre elvesztem.. :((
hát ha valami Neked nem jó, akkor azt mondd ki
pl ha a helyi kisboltban neked esne, hogy akkor most szopikázd le, akkor esetleg elutasíthatod, hogy "itt nem kéne"
vagy ha pl megjött és nincs kedved hozzá... vagy mittudomén, a lényeg, hogy mutasd ki, hogy van ami nem felel meg neked, és ő akarja... biztos van iylen
Te egy szánalmas, nevetséges, női papucs vagy. Miért hiszik egyesek, ha feladják a méltóságukat és az önbecsülésüket, akkor majd nem csalják meg őket? Pont, hogy könnyebb lesz félreb*szni, mert egy ilyen emberben nincs mit tisztelni.
Ráadásul 20 évvel idősebb. A férfiaknál 40-50 fele előjön a második kamaszkor. Ilyenkor kezdenek el kiscsajokat k*rogatni, hogy bizonyítsák, hogy ők még nem öregek. Vagy, ha az asszony örökké a szexszel zsarolja, akkor is előszedik az éppen aktuális kis ribancot, hogy beléjük ürítsen.
Ha eddig nem becsült, ezután sem fog. Csak egy szexuális segédeszköznek tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!