Van 1 féltestvérem (lány), aki nem tudom miért, de nem nagyon szeret. Ettől néha teljesen kiborulok. A korkülönbség köztünk 26 év. Mit tehetnék, hogy megszeressen? 14/L
Nincs valószínűleg semmi kapcsolatotok egymással, sem érzelmi, sem tényleges.
Nyilván nem "nem szeret", csak nem kötődtök egymáshoz.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy igazatok van, erre még nem is gondoltam, hogy lehet logikus magyarázata is a dolognak. :)
szerintem ez nagyon egyszerű. ő gondolom az apuka előző házasságából/kapcsolatából van. de aztán apuka lelépett, otthagyta a családot egy másik nőért. ebből a kapcsolatból született a kérdező.
a nagyobbik gyerek, azaz a féltestvér átélte, hogyan hullik szét a családja, látta összeomlani az édesanyját, mert az apja félrek*rt. már bocsi, de ez elég gyakori, írhatnánk máshogy is, attól még ez a lényeg.
és nem kell azért megkövezni valakit, mert nem közeledik ahhoz, aki abból a kapcsolatból született, ami az ő és édesanyja életét esetleg tönkretette.
még ha au eszével tudja is, hogy az új gyerek erről nem tehet, azért a szív sokszor máshogy működik, és ha neki fájdalmat okoz bármilyen módon a féltestvér létezése, ezért nem szabad bántani. mindig az lesz a szívében/fejében, hogy miatta hullott szét a régi család.
Ahhoz semmi közöd, hogy a szüleimnek hogy sikerült.
Normális válaszokra számítottam, de ha hasznosat nem tudsz írni, akkor legalább ne avatkozz olyan dologba amihez semmi közöd. (Pl.: a szüleim)
1. vagyok
igen..én is arra céloztam, hogy egy 40 éves...az nem lány, hanem no. gondolom van saját családja, élete...mégis mit tudna veled kezdeni egy kislánnyal? akkora a kulonbség koztetek, hogy boven a lánya lehetnél..nem kéne ettol igy "kiborulni".. (nevetséges ez a szo is,- a kis 14 éves kiborul...na meg a bili)
Félreértés elkerülése miatt írom, hogy a lány akkor már felnőtt volt, amikor ez történt, és pontosan az anyja miatt volt a válás. A válás után mindkettőjüknek volt barátja/barátnője, csak utána 5 évvel ismerte meg édesanyámat az apukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!