14éves lány egy 19 éves fiúval?
Állj állj... 12 évesen egy veled kétszer idősebb férfival jártál?! Teatya úristen...
Én 14 évesen kezdtem kapcsolatot egy 20 évessel, most két és fél éve tart a kapcsolat, de anya még mindig kicsit ellenzi, meg tudom érteni.
De a te esetedben ez azt hiszem kissé más...
Gyermek vagy még, egészen biztos vagyok benne,hogy egy 26 éves srác egy 12 éves kislánytól nem szerelmet akar. Főleg testi kapcsolat nélkül?
Na na röhögtess már
Ezt én sem értem. Nekem 12 évesen a 17 éves is "öregnek" tűnt, de még 20 évesen is egy 26.
Viszont, 16 éves koromban volt egy 21 éves barátom, és működött is volna, csak voltak egyéb dolgok, de nem ide tartozik, mert ez még régebben volt, és akkor volt katona.
Szóval mutasd be a szüleidnek, ha rendes a srác, talán nem lesz balhé, de lehet, hogy csak az én véleményem, 14 éves korai kamaszkorban levő lánykához ritkán passzol egy elvileg nagykorú, felnőtt férfi(?).
A korai kamaszkor az a 11-12. A 14 már inkább a közepe, vége.
A 14-19 párosítás simán jó. Sokszor épp ennyivel érettebb a lány (korához képest) a fiúnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!