Humorka kérdése:
14éves lány egy 19 éves fiúval?
Figyelt kérdés
14éves lány vagyok. Van egy 19éves fiú, hónapok óta udvarol nekem. egy hete együtt vagyunk. Beleszerettem, nagyon boldog vagyok vele. Az előző barátom 26éves volt, 2 évet voltunk együtt, testi kapcsolat nélkül!! A szülők 3 hónap után tudták, meg. Ellenezték, a kapcsolatunkat, de végül belementek. Azon gondolkodunk, hogy hogy mondjuk el a szüleimnek, hogy együtt vagyunk. Mit tegyek?? Előre is köszönöm!2014. júl. 25. 17:41
21/36 A kérdező kommentje:
Nyugii még senkivel nem feküdtem le, korai lenne még!!! Az előző kapcsolatomat hagyjuk... rég volt, megtörtén, kész vége... igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy csinálnátok? Azon gondolkodtunk, hogy elkezd "újból" udvarolni, a szüleim előtt... de hogy?... volt olyan lehetőség, pl. hogy minden nap bedob a postaládába egy cetli, amire ír valamit, hogy szeret...stb.
2014. júl. 25. 17:59
22/36 anonim válasza:
Szerintem hanyagoljátok a cetlis dolgot... :) Csak mondd el a szüleidnek, köntörfalazás nélkül.
23/36 anonim válasza:
19-es: de igen, egy csomót hozzászóltam, ami válasz. Csak nem vetted észre. Ha a kérdező is belátta, hogy hülyeség, akkor ti miért szörnyülködtök rajta? Az aztán építő...:)
24/36 anonim válasza:
Kérdező: amit a 20-asban írtam, az a legtisztább, legőszintébb, legegyenesebb. Nem kell színházat játszani, mert nem vagytok színészek.
25/36 A kérdező kommentje:
a gond,hogy félek....nagyon kiakadtak a 24re....és most ezt nem merem elmondani. valahogy a tudtukra szeretnénk adni, hogy igenis komolyan gondolja a fiú, és vár rám, ha kell, mert nem szeretnék még vele lefeküdni, megbeszéltük, hogy ő sem szeretne semmit erőltetni.
2014. júl. 25. 18:03
26/36 anonim válasza:
eddig 26 volt... kicsit belekavarodtál
27/36 anonim válasza:
Kérdező, megértem, hogy félsz, de gondolj bele. Azóta már eltelt 2 év. A mostani fiú egészen más. Apukád jól ismeri. Meg kell próbálni a boldogságért. Ha neadjisten rosszul sül el, még mindig beszélhetsz a szüleiddel. Bátorság!
28/36 anonim válasza:
Nem kavarodott bele: 24 volt, amikor összejöttek, 26, amikor szakítottak.
29/36 anonim válasza:
Ha a 26 éves fiúval való kapcsolatodba végül belementek akkor most nem tudom mitõl tartasz .aprópó..most akkor 24 vagy 26 vagy mennyi is? :D
30/36 A kérdező kommentje:
nemzavarodtam össze :D 12voltam mikor az előző barátom 24 volt. 2 évet voltunk együtt, akkor lett 26.
Köszönöm a segítségeteket, ha van még valami szívesen elolvasnám... nagyon félek, nem szeretnék balhét itthon, viszont nagyon szeretem a fiút.
2014. júl. 25. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!