Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni, hogy elfogad...

Mit tudnék tenni, hogy elfogadjon a lánya?

Figyelt kérdés
A vőlegényem lánya nem hajlandó elfogadni engem. Tudom, hogy ebben közrejátszik az, hogy nincs túl jó kapcsolata az apjával, az, hogy fiatal vagyok (majdnem annyi idős vagyok, mint ő), de tudtommal nem tettem semmi olyan, amiért levegőnek kéne néznie, vagy utálnia kellene.

2014. márc. 12. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Számtalan amerikai film van, ami ezt (vagy hasonló) a helyzetet feldolgozza. Ennek ellenére vagy sikerül, vagy nem. Nagyon sok türelem kell hozzá és elsősorban részedről. Akarod, hogy jól alakuljon? Akkor bizony tűrnöd kell kezdetben sokat.
2014. márc. 12. 12:06
 2/9 Andizsuzsi ***** válasza:
Semmit. A kérdésedből gondolom, hogy felnőtt, vagy közel felnőtt nőről van szó, nem kell, hogy elfogadjon. Egyszerűen fogadd el a kapocsolatotokat ilyennek. Ha nincs az apjával sem jó kapcsolata, úgysem találkozotk sokat.
2014. márc. 12. 12:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Évek óta folyamatosan csak tűröm ezt a helyzetet...
2014. márc. 12. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Mármint miket kell eltűrnöd? Beszólogat neked, vagy nyíltan megjegyzéseket tesz az apjához fűződő kapcsolatodról? Egyébként mindketten felnőttek vagytok, nem muszáj puszi pajtásnak lennetek.

Meg lehet érteni azért ő is, ha nehezen fogadja el, hogy az apja új felesége annyi idős mint ő, ennyi erővel akár a legjobb barátnőjét is elvehetné. Lehet több idő kell neki arra, hogy megbékéljen, de az is lehet, hogy soha nem lesz felhőtlen a viszonyotok. Ha az apjával sincs nagyon jóban, akkor veled meg pláne nem fog jópofizni.

Az apjával beszéltél már erről? Ő hogy áll a lánya viselkedéséhez?

2014. márc. 12. 12:17
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

kiscsaj nem akar kiesni faternál a "My baby girl" státuszból; nem is fog elfogadni soha

keress magadnak egy gyerektelen szingli pasit, lehetőleg ne valami vén 50 éves trottyost

2014. márc. 12. 13:01
 6/9 anonim ***** válasza:
42%
úgy értelmezem hogy mindketten huszonévesek vagytok nagyjából... hát ilyen helyzetben én is levegőnek nézném apám "csaját". Szerintem törődj bele a dologba.
2014. márc. 12. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Mért, kötelező jópofiznia vagy mi? Ha rühell akkor rühell, meg érdemled valószínű ha annyi idős vagy mint ő.
2014. márc. 12. 15:08
 8/9 anonim válasza:
Tényleg semmit, főleg így nem, hogy egy felnőtt nőről beszélünk mert gyerek esetén megérti az ember. A párodnak kell megfelelned nem az ő lányának akinek egyébként illene tiszteletben tartania az apja kapcsolatát. Fogadd el a dolgot ne rágódj ennyit rajta mert sok bajod/bajotok lehet belőle ha Ő nem nyit Feléd Neked miért kéne erőlködnöd? Mondom ezt úgy ha tényleg nem bántottad/ártottál Neki.
2014. márc. 13. 14:42
 9/9 anonim válasza:

Ömm, ha a férjed lánya kb annyi idôs mint te, az azt jelenti hogy te és a férjed között legalább 18 év külömbség van, jobb (vagy inkább rosszabb?) esetben több... Lehetne vitatkozni hogy mi a jobb, s mi a rosszabb, de inkább hagyjuk... Úgy szar ahogy van...

Semmi különös nincs abban hogy a lány téged se és az apját se csípi... Az lenne különös ha nem így lenne.

Miért nem keresel magadnak egy korod beli pasit? Ez így nagyon nem oké

2014. ápr. 1. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!