Mit tehetnék annak érdekében, hogy megszeressem a gyerekemet?
#31: a szeretetet nem is lehet erőltetni!
Én csak azt nem értem, hogy akkor az anyát sem szerette soha?! Csak bszni jártak össze?
Mert ez így olyan szomorú! :(
29
Ez szép volt, egyet is értek. Áthívtam pár haveromat egy kis esti bebaszásra, mert már legalább egy éve nem volt ilyenre alkalom, szerintem itt az ideje. Alszok rá egyet, és eldöntöm, hogy mi lesz az egésznek a vége.
Kérdező! Ahhoz képest, hogy mi a kérdésed címe, eléggé lejön, hogy te semmit. Azaz de: lelépni, bulizni a haverokkal meg új pnát keresni.
Valóban nem való neked az apaság, de egy komoly párkapcsolat se, hiszen kevés nő szereti, ha nem szeretik, hanem csak kihasználják.
Szerintem úgy lenne fer, ha a következő kapcsolatod kezdetén leszögeznéd, hogy te csak dugópajtit keresel és akkor senkit nem érne csalódás.
Nem baj az, ha valaki képtelen szeretni - valószínűleg előtted sem volt minta -, de legalább ne hagyjon hullákat maga mögött.
Párod mit szól ehhez??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!