Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan nyíljak meg az emberekn...

Hogyan nyíljak meg az embereknek jobban, hogy megszeressenek?

Figyelt kérdés

Egész életemben önbizalomhiányom volt, ez a mai napig sem változott.Nem sok barátom van, nem tudok barátkozni alkohol nélkül.2 igaz barátnőm van de mindig is kakukktojásnak éreztem magam köztük.Szebbek,csinosabbak, őket jobban szeretik az emberek mint engem.Nem is nagyon szeretek emberek közé menni, mert azt érzem kilógok a többiek közül,és mindenki rajtam röhög ,hogy milyen szerencsétlen nyomorult vagyok.Múltkor is egy kisebb összejövetelen nem is engem kérdeztek mi újság velem hanem a barátnőmről kérdezősködtek...Hogyan változtassak magamon ,hogy engem is szeressenek?24 éves vagyok és szeretnék társaságba járni és jól érezni magam ,nem azon agyalni, hogy minek vagyok én itt, úgy sem szeret senki...Tudna valaki tanácsot adni?Előre is köszönöm :)

24/L

2017. ápr. 2. 14:29
 1/5 anonim válasza:
Hasonló problémákkal küzdöm én is, de még mindig nem sikerült megtalálni a megoldást. Megpróbáltam már sok mindent, de csak részsikerek voltak, utána mindig a kiindulási pontra jutottam vissza sajnos.
2017. ápr. 2. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok én is, de mondjuk úgy, hogy én ezt már elfogadtam.

Nem jó folyamatosan ezen agyalni, ezert én keresek mindig valami olyan elfoglaltságot, amivel lekötöm magam.

2017. ápr. 2. 15:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen én is sokszor elhatározom magam, de sajnos nem vagyok elég kitartó, hogy változtassam magamon, pedig nagyon szeretném ha sikerülne :( Lehet egyszerűen más vagyok mint a többiek...De milyen módszerekkel próbálkoztatok?
2017. ápr. 2. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne ez legyen célod.

Én nagyon szeretlek. Sok erőt s sikert!

2017. ápr. 2. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát igazából a legjobb megoldás szerintem az, ha olyanokkal barátkozol/ismerkedsz, akik hasonló cipőben járnak, mint te. Ők biztosan megértenék, hogy neked mennyivel nehezebb az, ami másoknak alap dolog, és így az önbizalmad is nőne szép lassan.
2017. ápr. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!