Te miközben mész, a szemükbe nézel az embereknek, egyenesen előre nézel vagy a földet nézed?
valamikor a földet valamikor egyenesen előre nézek és valamikor belenézek az embereknek a szemébe :D
17f
Elsősorban előre nézek, a lábam elé, hogy ne menjek neki semminek, és ne botoljak el semmiben.
Az emberek szemébe nem nézek, mert azt sokan nem veszik valami jó néven.
Kedvem szerint változó.
28, nő, férjezett, alkalmazott, magyar fővárosi, a lakhatási körülményeink, tévézési szokásaink is kellenek?
Csak akkor nézek a szemükbe ha valamit "üzenni" akarok.
Ha az utcán megyek akkor nem szoktam senkinek a szemébe nézni, max annak aki mondjuk színpatikus.
földet. Nem vagyok kíváncsi a tekintetekre sem az emberekre!
28F
Nem szoktam lefelé nézni csak ha nagyon veszélyes a járda, út (pocsolya, kátyú stb.).
Általában egyenes előre nézek séta közben olyan komoly de közben mindent és mindenkit lesz...rok tekintettel.
Ha valami szimpatikus lány vagy nő "keresi" a tekintetem akkor ezt persze viszonzom.
20 f
Általában előre szoktam nézni, a tájékozódás érdekében.
Ha velem szembe jön valaki, becsukom a szemem, míg elmegy. Közben a fejem helyzetén nem változtatok.
Lépcsőnél/padkánál természetesen lefelé nézek, hogy lássam, hol kell lépni.
én az emberek orrába szoktam nézni
de amint észreveszik lenézek eléjük a földre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!