Mi bajuk van az embereknek? Minél több fajta véleményre lennék kíváncsi?
Introvertáltak, nem érdekli ez őket. Én soha nem voltam bulizni, és nem hiányzik. Mit szólnál, ha benáculnék, és azt mondanám, te meg mostantól ülj otthon.
Törődj a saját dolgoddal. Mindenki érzi, hogy neki mi a jó.
29/N
Nekem ugyan vannak barátaim, de nem éjszaka játszótéren éljük a barátságunkat.
Nem szeretek "szórakozni", nem a csók, meg a szeretkezés az, ami lefogalja a gondolataimat.
Már elmúltam 25, és van egy párom, de nem hiányzok, hogy elötte nem feküdtem le egy csomó valakivel, nem hiányzik a diszkó meg hasonlók.
Nem értem, ha valakinek ez jó így, akkor neked mi a bajod vele?
Mellesleg a krönyezetemben a hozzám haonló emberek sokkal tartósabb kapcsolatban élnek, mint akik elötte eljártak minden héten bulizni, "társasági életet élni", és nem tanulták meg, hogy saját magukkal is le tudjanak tölteni pár napot.
Ennek ellenére én nem "várom el" senkitöl, hogy úgy éljen, ahogy nekem tetszik, ez mindenkinek magánügye.
Elolvastam a kérdést és először azt akartam írni, hogy ezt hozta magával a net meg hasonló korszak, de válaszaidból már látom, hogy veled van a probléma, folyamatosan azt várod el, hogy mindenki hozzád hasonuljon, azt tartsa fontosnak, amit te annak tartasz...
Ismerek olyat, aki "él", már negyven éves és tizenöt éves kora óta él, részegen hazatántorog, kardinális kérdés a "mit lehet inni", "milyen tetkót csináltassak hétvégén", "melyik kocsmába menjünk" és csak mérhetetlenül üressé teszi ez, nem boldoggá...
Lehet így keresi a boldogságot, de rossz úton jár...
Jah, "egyszer haza kell tántorogni részegen", mert "akkor él az ember" persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!