Mi bajuk van az embereknek? Minél több fajta véleményre lennék kíváncsi?
Ez neked miért fáj, de most komolyan? :D
Fogadd már el, hogy nem mindenkinek a te életviteled az etalon.
"És mit kell kezdeni az ilyenekkel?" Semmit, hagyd őket békén. Nem kell senkit se megváltanod. Azt meg honnan tudod, hogy nem élnek nemi életet? Arra sem hajlandóak, hogy elmenjenek veled valahova, akkor majd pont a szerelmi vagy a szexuális életüket vitatnák meg veled?
Nem mindenki kíváncsi az osztálytársaira, pont elég a velük eltöltött közös órák sokásága is. Én sem mentem el soha sehova a középsülis osztálytársaimmal, mert nem érdekeltek emberileg. A szünetek alatt elbeszélgettünk aztán annyi, semmi suli utáni közös program, megvoltak a magam kis szabadidős tevékenységeim másokkal.
Egy jó tanács: ne élj ennyire "társasági" életet. Ezt úgy értem, hogy a saját dolgoddal foglalkozz inkább, ne pedig azzal, hogy Béla meg Juci inkább otthon ül a te nagyszerű társaságod helyett.
Mint előttem oly sokan megírták, ez a "fekete-fehér" látásmódod lehet az oka (nagy valószínűséggel), hogy nem akarnak veled menni.
Sugárzik a mondataidból, hogy te majd megmondod másoknak mit kellene tenni, mert - szerinted - csak két választási lehetőség van: élni ahogy te élsz (ez a "nagybetűs élet", vagy nem élni, ami szerinted azt jelenti, hogy aki nem az értékrendednek megfelelően viselkedik, azt csak a négy fal látja barátként, nem közösségi ember, stb...
Ne akard már megmondani azt, hogy ki mit kezdjen az életével. Nem mindenkinek okoz örömet az olyan életvitel mint a tiéd. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni. Minden ember más. Aki buli helyett inkább olvasna egy könyvet, az nem fog elmenni bulizni hanem olvasni fog egy könyvet, akkor is ha te a földhöz csapkodod magad emiatt.
Foglalkozz a saját életeddel! Ne legyél már egy minden lében kanál!
Lehet hogy nincsenek barátaik,azért nem mennek vagy még ezer oka lehet,de miért zavar téged?
Egyébként bulizni én sem járok soha,régebben voltam 1-2-szer,de egyáltalán nem tetszett,ettől még nem ülök itthon.18/L
És az ismerkedés...Volt már barátom,akivel majdnem 1 évet voltam,de most több mint fél éve nincs,ami nem sok idő,de ha pl 2 éve nem lenne,akkor is úgy lennék vele hogy nem görcsölök rajta,nem ez jár a fejemben hogy "legyen már valaki",ha úgy alakul valakivel akkor majd lesz.
És van "libidónk",csak nem ez teszi ki az életünket.
"És mit kell kezdeni az ilyenekkel?"
Békén kell őket hagyni!
Gondolom ők sem b__szogatnak téged, hogy ülj otthon egész nap, mert nekik meg az a szórakozás. Akkor te miért csinálod azt velük, hogy rá akarod venni őket olyan dolgokra, amiket ők nem akarnak? Komolyan, neked mi a bajod, hogy más életével ennyire el vagy foglalva, ahelyett hogy a sajátoddal törődnél? És mit kell kezdeni az ilyenekkel mint te???
Kérdező!
Engem meg pont az ilyen emberek zavarnak, mint te. Mondják, hogy menjek el bulizni, táncolni, amit egyáltalán nem élvezek, de ezt nem értik meg. Azt meg, hogy ők éppen mit csinálnak, pont lesz@rom.
Figyu, lehet hogy neked hiperszuper pörgős tökéletes életed van, de másoknak attól még korántsem. Abba nem gondoltál bele hogy nem mindenkinek van 10+ gyerekkori haverja, mert mondjuk sz@r közösségeket fogott ki, vagy piszkálták, esetleg még ki is közösítették? Vagy talán valamelyik rokona (vagy éppen ő maga) beteg, és ápolásra szorul? Sorolhatnék még ezerféle okot.
Sok embernek nem olyan diadalmenet az élete mint neked ( bár megsúgom, hogy nálad se lesz ez örökre , mert előbb-utóbb mindenkinél beüt a krach).
Amúgy is szerintem az álltalad leírtaknak tuti hogy van szociális élete, csak lehet, hogy valaki mással szórakoznak, mint a te "nagyszerű" társaságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!