Mi bajuk van az embereknek? Minél több fajta véleményre lennék kíváncsi?
3. Barátokat, ismerősöket szereztek
Amíg a jó tanulók a könyv fölött gubbasztottak, az átlagos diákok élték az életüket: buliztak, barátokat szereztek, megtanultak kommunikálni és kapcsolatokat építeni. Urambocsá’ szerelmesek lettek, párkapcsolataik voltak, érzelmileg fejlődtek. Ezzel szemben buzgóbb társaiknak nem volt idejük a kapcsolataikra, nem tanultak meg flörtölni, párkapcsolatot kialakítani. Ők sajnos harminc körül jönnek rá arra, hogy valami nagyon félresiklott az életükben, megkéstek a párválasztással, családalapítással. Ekkor viszont már nagyon nehéz (de nem lehetetlen!) a kommunikációs készségeket fejleszteni, hiszen megszűnt az egyetemi, főiskolai közeg, ahol a kortársaikkal ismerkedhetnének. Forrás : [link]
Igen,elismerem hogy ebben van igazság,de egyrészt ha tényleg ilyenek ahhoz sincs még most sem semmi közöd.
Másrészt önmagában csak attól hogy valaki nem jár bulizni nem lesz senkinek semmi baja,azt pedig te még mindig nem tudhatod hogy soha nem mennek sehova,csak azt hogy veled/veletek nem,ahogy azt sem tudhatod hogy voltak-e szerelmesek,mert ha nem mennek veled sehova akkor gondolom ezt sem veled beszélik meg.
Pl képzeld el,15 éves koromban mint említettem voltam 1-2-szer bulizni,csak egy idő után mondjuk ez már nem tetszett,de néha néha még iszogatok barátokkal,mert igen,még mindig vannak barátaim,még mindig kimozdulok itthonról gyakran,és 3-szor voltam szerelmes,ebből "csak"egy kapcsolat,de nem vagyok az a pasifaló,nem úgy gondolkodok hogy "ezzel is,azzal is kezdek,max nem tart sokáig...." Ebből max tudod mit vettek észre az osztálytársaim,mivel nagyrészükkel nem voltam jóban,hogy beszéljek nekik ezekről? Kb annyit láttak"keveset beszél velünk,suli után hazamegy,nem beszél soha arról mit csinált,vagy arról milyen pasit szedett össze,mindig azt mondja hogy tanult órákra és a házija is kész...Tuti nincs élete,nincsenek barátai,nem volt senkije és még egy korty alkoholt se ivott soha." Ja igen,teljesen meglepődtek hogy dohányzom(nem jó szokás,de így alakult)meg mikor piercinget csináltattam,hogy hát "ők nem hitték volna rólam"...
Szóval igazából te úgy gondolod nem csinálnak semmit,és ilyenek meg olyanok,de nem tudhatod mit csinálnak,vagy mit nem és milyenek igazából.19/L
27-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!