Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi bajuk van az embereknek?...

Mi bajuk van az embereknek? Minél több fajta véleményre lennék kíváncsi?

Figyelt kérdés
Húsz éves vagyok és én egyszerűen nem értem, hogy hogy van az, hogy egyeseknek könyörögni kell ahhoz, hogy valahova elmenjenek, mert mindenféle kifogásokkal jönnek, vagy még azzal sem fárasztják magukat, hogy reagáljanak. Ez leginkább a iskolába járókra igaz, aki már dolgozik, az 1 fokkal érettebb és önállóbb, ezzel talán társaságibb is. De ezek a nők ( kislányok....) és fiúcskák, honnan akarják majd pótolni mindazt, amit nem tettek meg a tini korukban? Fog egyáltalán nekik hiányozni? Hiányzik e esetleg most is csak valamit mi csinálunk rosszu lakik hívjuk őket? Többet kellene babusgatni, hogy jó lesz az és majd meglátod segítünk jól érezni magad basszus? Eljössz táncolni majd dőlöngélsz ne félj. Honnan fogja majd tudni a fiú, hogy hogyan viselkedjen egy lánnyal? Főleg ha kapcsolatot akarna végre 25 évesen, és egy kezdő szintjén áll, akkor kinek fog kelleni? Soha nem volt még senkije és el sem tudom képzelni mikor lesz. És a lányok? Akik 25 éves létükre is valami bábszínházba járó 13 éves mentalitással létező egyének? Vége az iskolának és hazaszaladok, aztán meg nem érek rá a következő egy évben kimozdulni soha. Szintén egyiknek sem volt még barátja , viszont ha még ronda lenne...., de nem az, átlagosak, akik akár lenyűgözően szépek is lehetnének ha adnának magukra annyira, és esetleg felakarnák kelteni a férfiak figyelmét. HOL VAN A LIBIDÓJUK "EZEKNEK"? Élnek "ezek" egyáltalán??? Vagy megelégednek a felnőtt tartalmakkal mert, úgy gondolják, hogy nekik úgyse jönne össze senki? Pedig a lányoknak aztán igencsak nincs nehéz dolga, egy fiúnak még talán... Miért nem kíváncsiak a fiúkra? Egy csókra? Szeretkezés és egyéb? Ezt is majd mindet 25-30 éves " fiatal felnőttként" akarják megtanulni és megtapasztalni mind? Tudtommal már nem 1980 ban élünk, viszont azt sem várom el, hogy 150-200 pasin átmenjenek, míg valakivel valóban megállapodnak, de hogy 1 se???? Ez miért van? " Ezek" mi a fészkes fenétől félnek? Miért megszerezhetetlenek? Ha nagy nehezen eljönnek egy buliba akkor sem képesek a társaikkal sem jól érezni magukat és nem látják be, hogy nem az a gáz, ha hetente jár valaki bulizni, hanem az, hogy ők így gondolják, hogy az gáz. Igen is azt mondom, hogy egy fiatal járjon el bulizni hetente minimum egyszer péntekenként és éljen társasági életet #!&Ł@#&! Én, ha ilyen eseménymentesen éltem volna 15-16 éves kilencedikes korom óta, hát belehalnék a gondolatba, hogy elcsesztem a tini korom, és már ez sem hozható vissza, mint ahogy az óvoda és az általános iskolai szabadság és játék. Ha a középiskola már nehezebbnek is tűnt, akkor is minden sokkal könnyebb élet visszatekintve. Most itt a felsőoktatás és a munka, így már valószínű, hogy kevesebb idő van a szórakozásra , de aki akar pénteki munka után és minden után tud keríteni időt a kikapcsolódásra , a haverokra , a bulizásra és ha úgy alakul még a barát és barát nőnek is tuszkol 1 kis helyet a naptárba. Mindenre van idő, hát még " ezeknek ". Miért??????? És mit kell kezdeni az ilyenekkel?
2016. aug. 13. 19:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
troll kérdés
2016. aug. 17. 14:12
 32/36 A kérdező kommentje:

3. Barátokat, ismerősöket szereztek

Amíg a jó tanulók a könyv fölött gubbasztottak, az átlagos diákok élték az életüket: buliztak, barátokat szereztek, megtanultak kommunikálni és kapcsolatokat építeni. Urambocsá’ szerelmesek lettek, párkapcsolataik voltak, érzelmileg fejlődtek. Ezzel szemben buzgóbb társaiknak nem volt idejük a kapcsolataikra, nem tanultak meg flörtölni, párkapcsolatot kialakítani. Ők sajnos harminc körül jönnek rá arra, hogy valami nagyon félresiklott az életükben, megkéstek a párválasztással, családalapítással. Ekkor viszont már nagyon nehéz (de nem lehetetlen!) a kommunikációs készségeket fejleszteni, hiszen megszűnt az egyetemi, főiskolai közeg, ahol a kortársaikkal ismerkedhetnének. Forrás : [link]

2016. szept. 9. 19:26
 33/36 A kérdező kommentje:
Tessék, ti mindent tudó okoskák, nem az én nézetemmel van a gond, hanem igenis ezekkel az unalmas, kimozdíthatatlan, unalmas egyéneknek. Ti mindannyian a kis antiszocok pártját fogtátok, mert hogy mit szólok én bele az ő életükbe. Nem beleszóltam, csak érdekelt, hogy miért ilyen inaktívak. Igenis elcseszik a tini éveiket. De lényegtelen :), megérteni akartam őket erre volt a kérdés kitéve, de sok a birka ember.... majd egy nap beállnak a sorba aztán a beszűkült világnézetükkel olyanok lesznek majd mint ti :D irányítható , befolyásolható, meg könyvből tanulják a párkapcsolatot meg a gyereknevelést meg az életet :D ;)
2016. szept. 9. 19:32
 34/36 anonim ***** válasza:
74%

Igen,elismerem hogy ebben van igazság,de egyrészt ha tényleg ilyenek ahhoz sincs még most sem semmi közöd.

Másrészt önmagában csak attól hogy valaki nem jár bulizni nem lesz senkinek semmi baja,azt pedig te még mindig nem tudhatod hogy soha nem mennek sehova,csak azt hogy veled/veletek nem,ahogy azt sem tudhatod hogy voltak-e szerelmesek,mert ha nem mennek veled sehova akkor gondolom ezt sem veled beszélik meg.

Pl képzeld el,15 éves koromban mint említettem voltam 1-2-szer bulizni,csak egy idő után mondjuk ez már nem tetszett,de néha néha még iszogatok barátokkal,mert igen,még mindig vannak barátaim,még mindig kimozdulok itthonról gyakran,és 3-szor voltam szerelmes,ebből "csak"egy kapcsolat,de nem vagyok az a pasifaló,nem úgy gondolkodok hogy "ezzel is,azzal is kezdek,max nem tart sokáig...." Ebből max tudod mit vettek észre az osztálytársaim,mivel nagyrészükkel nem voltam jóban,hogy beszéljek nekik ezekről? Kb annyit láttak"keveset beszél velünk,suli után hazamegy,nem beszél soha arról mit csinált,vagy arról milyen pasit szedett össze,mindig azt mondja hogy tanult órákra és a házija is kész...Tuti nincs élete,nincsenek barátai,nem volt senkije és még egy korty alkoholt se ivott soha." Ja igen,teljesen meglepődtek hogy dohányzom(nem jó szokás,de így alakult)meg mikor piercinget csináltattam,hogy hát "ők nem hitték volna rólam"...

Szóval igazából te úgy gondolod nem csinálnak semmit,és ilyenek meg olyanok,de nem tudhatod mit csinálnak,vagy mit nem és milyenek igazából.19/L

27-es voltam.

2016. szept. 9. 21:34
 35/36 anonim ***** válasza:
36%
Bocs,elírtam,*18/L
2016. szept. 9. 21:34
 36/36 A kérdező kommentje:
Elismerem, hogy vannak olyanok is, akik valóban letudják kötni magukat ezzel azzal, de mi rengeteg olyat ismerünk, akiknek tudatában vagyunk a délutáni teendőiről. Mindig mondja, hogy nem történt semmi izgi, filmezett, olvasott, pihent ( hát ezt nem lehet évekig csinálni, és nem hiszem hogy ez egészséges viselkedés), és mint mondtam, nem rock,punk, heavy metal koncertre, meg valamelyik discoba járunk ( elég ritka), hanem csak beülni valahová, ahol van zene és lehet beszélgetni meg iszogatni. Nem csak a tipikus bulizok és minden mást elhanyagolok részeg fiatalokat kell elképzelni minden fiatalban. A discoba a 11-13 évesek járnak (kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz belőlük, ha már most csak a bulizáson meg a pasizáson jár az eszük), de a nagyobb bárokban általában a beszélgetős, normális része van a fiataloknak
2016. szept. 10. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!