Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az István nevü embereknek...

Az István nevü embereknek sértö a pityu megszolitás?

Figyelt kérdés
Ha valakit istvánnak hivnak és ugy mondanám neki , hogy : Hee pitttyu ? Mivan veled, vagy , hogy gyere csak ide pesta .

2017. jan. 6. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Embertől függ. Akit soha nem szoktak így becézni, az biztosan nem szeretné azt sem, hogy te így hívd.
2017. jan. 6. 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy a főnöködről, vagy pedig egy haverodról van szó.
2017. jan. 6. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A Pityu nem gáz,de a körítésed hozzá már igen. Aki nem szereti ha Pityuzzák,azt ne Pityuzd.
2017. jan. 6. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem Istvánnak hívnak, bizonyos emberektől hajlandó vagyok elfogadni, de velük olyan is a kapcsolatom, viszont egy alig-alig ismert ember ne kezdjen nekem pityuzni, és a nevem különböző variációit viccesen "próbálni" használni...

Tehát röviden megválaszolva a kérdésed: van amikor igen, és van, amikor nem.

2017. jan. 6. 18:35
 5/5 Clay Morrow ***** válasza:

Már az is sértő, hogy kis betűvel írtad a rendes nevet.

Engem az István mindenféle becézése zavar. A Pestától rendesen kiráz a hideg. A Pistát, Istit még le lehet nyelni..

2017. jan. 6. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!