Ismeri valaki ezt a Krajcsovics István nevű figurát?
Figyelt kérdés
Valami híres keresztény hittérítő/prédikátor lenne Debrecenben, de mindenki akivel beszéltem eddig az azt mondta, hogy egy pedofil fickó, aki fiatal lányoknak írkál áldásokat Facebookon
Létezik-e egyáltalán ez az ember, és ha igen, akkor hogyan érhetem el személyesen?
2016. szept. 23. 16:39
2/4 anonim válasza:
Igen létezik engem a Nagytemplomban Debrecenben szólított el és keresett neg facen..Nekem kicsit betegnek tűnt pszihésen..ha írsz neki facen biztos visszaír vagy Debrecenben a református templomban biztos megtalálod :"D
3/4 A kérdező kommentje:
Már kerestem Facebookon, de nem írt vissza
A barátnőmet szokta zaklatni mostanában, lehet akkor a legjobb megoldás lenne ha személyesen megkeresném a Nagytemplomban, megkérdezem az ott dolgozókat hogy mikor van ott ez a fickó
2016. szept. 24. 08:28
4/4 anonim válasza:
Eléggé későn válaszolok, de igen, létezik, az instagramját tudom is, rengeteg lány ismerősöm képe alá kommentel: @krajcsovicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!