Bartos Erika és Bartos Cs. István testvérek?
Figyelt kérdés
Ok a vezetéknevük egyezik ebben nincs semmi gyanús. Viszont hallottam,hogy Bartos Cs. egyik nővére egy írónő és Bartos Erika pont idősebb néhány évvel a mösternél.
Egyesek a külsejükben és vélnek felfedezni némi hasonlóságot én ilyet nem látok.
Viszont azt olvastam,hogy Bartos Cs. szülei hithű kommunisták voltak,a nagyapja pedig ÁVÓ-s. Azt nehezen tudom elképzelni,hogy Bartos Erika ilyen családból származna. Bartos Erika családjáról viszont semmi infót nem találni a neten ami felettéb gyanús.(Ilyen rokonságra én sem lennék büszke.)
Szerintetek lehet,hogy ők ketten letagadott testvérek ?
2016. júl. 1. 15:43
2/5 anonim válasza:
Kérdezzük meg a bölcseggyetlent! Hátha ad videóválaszt. De szerintem nem rokonok egyébként...
4/5 anonim válasza:
Bartos Cs. Istvánt bizony hogy tudnod kellene! De ki az a Bartos Erika?
5/5 anonim válasza:
Te gyerek. Te egy balkuki vagy. Köszönjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!