Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor voltatok életetekben a...

Mikor voltatok életetekben a legidegesebbek?

Figyelt kérdés

Amikor úgy éreztétek, hogy majd felrobbantok a dühtől/feszültségtől?

Kort és nemet is szeretnék kérni :)

2021. márc. 27. 15:56
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
98%

Talán akkor, amikor tanulóvezetőként fel kellett sorolnom a négyes útra, közben meg mindenki le akart szorítani az útról (kint volt a T betű).

21F

2021. szept. 7. 09:42
 22/60 anonim ***** válasza:
95%
A gyerekelhelyezesi targyallason. Nyert ügyem volt de az ujjamrol a bőrt is lekapartam kinomban.
2021. szept. 7. 19:59
 23/60 anonim ***** válasza:
100%
Mindig ideges vagyok.
2021. szept. 8. 00:03
 24/60 anonim ***** válasza:
87%

Jó kérdés, sok ilyen volt!

Talán a legrosszabb, mikor megelégeltem a bátyám veréseit és egy alkalommal felkaptam a konyhakést és megfenyegettem. Akkor nagyon vissza kellett fogni magam pedig az agyamon volt a fekete köd...

A másik: Szomszéd unokák tombolása vasárnap délután, akkor "csak" átüvöltöttem (nem használt a szép szó)

A legutóbbi tegnap volt, mikor a koleganőm pofákat vágott rám az orrom előtt, csak mert megkérdeztem, milyen autó kulcsa van nála (autószalonban dolgozom).

2021. szept. 8. 09:47
 25/60 anonim ***** válasza:
8%

Te veszélyes vagy.

2021. szept. 8. 10:50
 26/60 anonim ***** válasza:
98%
Amikor a társasházi szomszédok azon pattogtak, hogy beépítetjük a saját teraszunkat, ami eleve be volt, csak a régi tákolmány undorító volt és veszélyes. Lakógyűlés, férjem ment ki, üvöltötés és fél éjszaka nem aludtunk az idegtől, hogy ők ebbe bele mernek ugatni.
2021. szept. 21. 09:50
 27/60 anonim ***** válasza:
97%

"Mindenki" lepontoz, ha megírom. Fogadjunk!

A szüleim es a kedves bátyám csináltak egy jogilag elfogadhatatlan (perelhető) húzást velem szemben, (8 milkával megkatosítás) és ezért elkezdtek engem áztatni, rágalmazni, rólam hazudozni a hatam mögött, és a szemembe hazudni, ha konkrétan rakerdeztem ezekre, már amit visszahallottam belőle.

Es nem a perelhető 8 milka mert azt elengedtem. Hanem, hogy a szüleim, a véreim.

És en voltam a rossz, szégyelljem magam, stb. Szóval teljes erzelmi manipulalas stb.

Es en sosrm voltam rossz hozzájuk! Nem is pereltem őket, mert keptelen lettem volna rá lelkileg, mett hiaba nem szetetnek, nekem az ösztöneim ezt nem engedik. Idegileg kikeszültem. Ezek után én még 4 évig szóba álltam velük. De csak azert akartak kapcsolatot velem mert tényező voltam, azért, hogy figyeljék, nem kezdek-e perbe. Ezekben az időkben mondtak, tettek olyanokat hogy havi egyszer legalább átéltem ezt az idegbajt mélybánattal. Csengőfrászom volt ha megszólalt a telefon! Pszichoáterhez kellett fordulnom, mert már szomatizált ez az egész. Pánikbetegség, insomnia, epebaj.. Azt javasolta, szakítsam meg a kapcsolatot a csaladommal! Nem akartam.megtenni!

Ha ők hívtak, légzésgyakorlatokat végeztem, mielőtt felvettem a telót. Én akartam, hogy legyenek szüleim. Én akartam egyedül. Ma már nem beszélek velük, ők meg nem erőltetik, épp le is jart az 5 év elevülési idő, pedig ebben a helyzetben nincs elévülés csak ők ezt szerencsére nem tudják, így megnyugodtak, es nem kell többé színeszkedniük, nekem meg fájdalmat okozni ezzel is. Mindenki boldog.

45/N

2021. szept. 21. 11:00
 28/60 anonim ***** válasza:
97%
Jahh előzőhöz: Nem is kértem tőlük a 8 milkámat, nem ezert voltam rossz, hanem azert kezdtek el ragalmazni, hogy távolsag legyen köztem es mas rokonok között, hogy, ha véletlen kipattintom az ügyet, ne őket nézzék becstelennek.
2021. szept. 21. 11:05
 29/60 anonim ***** válasza:
25%
Beszóltak anyámra, ekkor megindultam felé és szétvertem őket
2021. szept. 21. 11:14
 30/60 anonim ***** válasza:
18%
Amikor kuderült, hogy szakít velem a szerelmem.
2021. okt. 17. 07:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!