Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor voltatok életetekben a...

Mikor voltatok életetekben a legidegesebbek?

Figyelt kérdés

Amikor úgy éreztétek, hogy majd felrobbantok a dühtől/feszültségtől?

Kort és nemet is szeretnék kérni :)

2021. márc. 27. 15:56
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
98%

"Eredménye: az éves bérlés leteltével elköltöztek, de sajna nem lett happy end, a tulaj újabb egyetemista bagázsnak adta ki... nem bírtam már tovább meg nem akartam újra harcolni, elköltöztünk"

Hasonló cipőben jártam, csak nálam egyedülélő részeges, dalolászós önkormányzati lakásbérlő rokkantnyugdíjjas csinálta kb ugyanezt..

A másodiknál átmentem egy bontókalapáccsal a kezemben, és értésére adtam, ha mégegyszer meghallom a hangját, szét lesz verve a külső villanyórája aztán elmehet a pcsába dalolászni!

Azóta megemberelte magát, és valami öregasszonnyal is összeállt, hangjukat nem hallani...

2022. jún. 7. 09:31
 42/60 anonim ***** válasza:
96%
Utolsó: jó neked... én szerettem ott lakni, azóta is hiányzik.
2022. jún. 7. 11:51
 43/60 anonim ***** válasza:
95%

Egy vasárnapi misén rámpillantott egy lány. Pulzusom az egekbe szökött, nyolcvan liter víz folyt le a hátamon.

Ne nézzen rám! Hagyjon békén.

Akkor se nézek vissza bármi is lesz.

Újra bámul, és alig észrevehetően mosolyog is.

Na kész, nyíljon a föld alattam mert nem bírom tovább. Felállt a tömeg. Én is. :)

Mögöttem egy kb. 190 cm magas fiú állt

lobogó tekintettel bámulta az oltárt.

Integet a lánynak, aki bámult.

Csak nem engem, végig egymással szemeztek. OMG.

Na azt hiszem veszek egy fürdőt, rámfér.

2022. aug. 20. 20:21
 44/60 anonim ***** válasza:
53%

Amikor a lakótársamnak már többször szóltam, hogy takarítson el maga után, de ez sosem történt meg. Az utolsó csepp az volt a pohárban amikor a használt betétét is nekem kellett kidobni utána a kukába. Aztán persze kiabálni kezdtem vele, ő meg sírni kezdett, és a végén még én voltam a rossz, ő meg az áldozat. Annyira ideges lettem, hogy még a hányinger is rámjött. Nem jól viselem az igazságtalanságot.

22/L

2022. aug. 30. 19:02
 45/60 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megszülettem.

Kort, nemet

2022. aug. 31. 11:33
 46/60 anonim ***** válasza:
40%

Amikor szorulásom volt. Hiába erőlködtem, ilyan vastag volt a kula, hogy nem jött ki.

kort és nemet

2022. okt. 3. 03:37
 47/60 Ghgj ***** válasza:
97%

Dolgoztam egy helyen, ahol felmondtam, mert a munkatársnőm kicsinált idegileg. Hónapokon át b.sztatott, tette a rosszindulatú megjegyzéseket, stb. Minden nap puskaporos volt a levegő hetek óta. A felmondási időm vége előtti héten ő úgy döntött, hogy elmegy mindenkinek arról dumálni, hogy én hogy kib.asztam vele. Ezt 3 óra hosszára (részben a fülem hallatára jó hangosan),miközben kettőnk helyett vittem a dolgokat egy nagyon pörgős, azonnali helyzetkezelést igénylő munkahelyen. Következő hétfőn bementem, indult fel teázni két munkatársunkkal az emeletre, ami teázások közben szintén én tartottam fenn a "boltot". Mikor bementem, csak leb.sztam a táskám és elkezdtem dolgozni, rá se néztem, aztán mikor ott hagyott kettőnk helyett sz.pni, akkor megszólalt, hogy "Annyi kieshetne a szádon, hogy Jó reggelt!". Aztán felvonult, én meg lenn ültem, na és akkor voltam a legidegesebb életemben.

Utósztori: Utána mentem és leordítottam a p.csába, az egész épület zengett tőle szó szerint. Lementem, összepakoltam a cuccom és eljöttem, menet közben pedig felhívtam a főnököm, hogy nem vagyok képes ledolgozni ezt az egy hetet, végül táppénzben maradtunk.

2022. okt. 3. 20:18
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Kimondott példa most nem tudnék mondani, csak az a 7 év, amikor az Audiban dolgoztam. Elég stresszes munkahely.
2022. okt. 26. 23:56
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az előző munkahelyem.
2022. okt. 27. 06:54
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kiderült, hogy megcsalt a párom, és mikor szembesítettem a bizonyítékkal, bocsánatkérés helyett hazudozott, mindent pofátlanul letagadott. Ordítottam vele, és kirúgtam.

50/N

2022. okt. 27. 13:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!