Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor voltatok életetekben a...

Mikor voltatok életetekben a legidegesebbek?

Figyelt kérdés

Amikor úgy éreztétek, hogy majd felrobbantok a dühtől/feszültségtől?

Kort és nemet is szeretnék kérni :)

2021. márc. 27. 15:56
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
81%
Amikor megtudtam, hogy megcsaltak. Azt éreztem, hogy megőrülök.
2021. márc. 27. 15:59
 2/60 anonim ***** válasza:
42%

Volt egy tanárom, aki nem tartott órát (teljesen szó szerint. Beszélgetés volt helyette, könyörögnöm kellett, hogy tegye a dolgát, de hiába). Na kb mindig, amikor ő következett az órarendben.

16 éves koromban volt.

L

2021. márc. 27. 16:08
 3/60 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon nyugodt ember vagyok, ha nagyobb problémákról van szó. Engem is csaltak meg, de nem igazán érdekelt. Nagyon kis dolgokra azonban elképesztően dühös tudok lenni, pl. csámcsogás, alaptalan, buta stílusú okoskodás, na meg ha lassú a net/gép.
 4/60 anonim ***** válasza:
76%
Sokszor voltam nagyon ideges, olyan is volt hogy kimondták az exem nevét, és azonnal el kellett mennem hányni az idegtől.
 5/60 anonim ***** válasza:
61%

2

A beszélgetés olykor többet ér, mint maga az óra. Főleg, ha történelemről, irodalomról, meg a többi hasonló baromságról van szó.

2021. márc. 27. 16:09
 6/60 anonim ***** válasza:
82%
Az egyik munkatársam felidegesített. Általában nyugodt ember vagyok, de ennek az embernek minden mozdulata idegesített. Egy kávézóban dolgoztunk. Hanyagul, gondatlanul, mocskosan dolgozott mindezt fülig érő vigyorral mintha minden rendben volna. Egy nap teljesen kiakaszott. Tortát akart vágni egy vendégnek de a kés mocskos volt egy másik fajta torta krémjével. Mikor rászóltam hogy az a kés piszkos, fogta és beletörölte a pulttörlő rongyba, aztán vágott egy szeletet. Ott mindenki előtt elkezdtem vele kiabálni hogy milyen igénytelen. A főnök elküldött szünetre. Még fél óra múlva is remegtem annyira felidegesített. Amúgy emberileg jól kijöttünk csak a munkavégzése volt gyalázatos.
2021. márc. 27. 16:11
 7/60 anonim ***** válasza:
95%

Most két alkalom ugrott be, de nem tudom melyiken húztam fel magam jobban. Pedig alapjáraton nyugodt vagyok, itt pedig szinte remegtem a dühtől és csalódottságtól és a sírás közeli állapottól.

Szóbeli vizsga volt, kamerával, mikrofonnal és csoportban kellett előadni egy pepecselős munkát. Volt egy lány, aki szó szerint semmit nem tett a csoportfeladatért, pedig több, nagyobb dolgot kellett leadnunk. Végül én adtam neki részt a sajátomból, majd ahelyett, hogy dolgozott volna legalább azon, másik munkából emelt ki részeket.. A végén, amikor kérdéseket kaptunk, pedig mindenkinek le volt némítva a mikrofonja és még csak fel sem próbálták oldani, így nekem kellett mindenre válaszolgatni. Sokkal több időt fektettem bele ebbe a munkába, mint ők. És egy köszönömöt sem kaptam.

Amikor a "legjobb barátnőm" hatalmasat hazudott az arcomba és ebből egy elég nagy vita alakult ki. És ő volt az áldozat, én meg minden rossz.

20/L

2021. márc. 27. 16:26
 8/60 anonim ***** válasza:
11%

#5:

Sajnos tesióra volt és a tanár gyermekéről beszélgettünk.

2021. márc. 27. 17:05
 9/60 anonim ***** válasza:
98%
Én akkor voltam talán a legidegesebb, amikor munkahelyen rám fogtak valamit, hogy nem csináltam meg, azt mondták elküldték nekem emailben és mégsincs kész, ezért kaptam egy fegyelmit. Én kaptam, mivel én csak egy adminisztrátor voltam. Persze nem kaptam semmilyen emailt, hiába mondtam senkit nem érdekelt. Azt a kollégát akarta menteni a főnökség, aki nem küldte el azt a levelet. Ez húzódott napokig, már égett a mellkason annyira ideges voltam.. végül felmondtam, akkor ismerték be, hogy csak azért kaptam én a fegyelmit, mert valakinek adni kellett.. köszi.
2021. márc. 27. 17:54
 10/60 Metionin ***** válasza:
97%

2 eset volt, egyik amikor költöztem volna koliba, odamentem a nagy cuccal és közölték hogy nincsenek meg a papírjaim amiket beküldtem, így nem tudnak beköltöztetni. Nekem meg nem volt hová mennem, idegen voltam a városban és anyám épp azelőtt közölte hogy jó lenne ha nem mennék többé haza (nem is akartam). Végül a kis spórolt pénzemből kivettem a vendégszobát egy hétre a koliban, közben vertem az asztalt a vezetőségnél, aztán kiderült hogy ők pakolták el a papírjaimat és ott várt a hely az xyz szobában...persze a vendégszoba árát nem adták vissza.

A másik amikor embriológia/szövettan vizsgám volt, összesen volt 3 időpont és az első kettőn meghúztak úgy hogy szinte szó szerint írtam le az anyagot. A 3. vizsgát aznapra időzítette a tanár amikor zárt a neptun és mivel végzős voltam, konkrétan a diplomám múlt azon hogy átenged-e aznap. Szóbelit kértem mert azonnal tudnom kellett az eredményt, arra adott egy 3-ast úgy hogy mindent tudtam de ez lényegtelen, az első 2 alkalom után nem lepett meg. Hanem még húzta az időt a jegybeírással pedig szóltam hogy végzős vagyok, délben zár a neptun, írja befelé. De neeem, ő még cigizik, még ebédel...hát azt hittem felrobbanok. Végül dél előtt 2 perccel beírta.

2021. márc. 27. 18:24
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!