Mikor voltatok életetekben a legidegesebbek?
Amikor úgy éreztétek, hogy majd felrobbantok a dühtől/feszültségtől?
Kort és nemet is szeretnék kérni :)
Volt egy tanárom, aki nem tartott órát (teljesen szó szerint. Beszélgetés volt helyette, könyörögnöm kellett, hogy tegye a dolgát, de hiába). Na kb mindig, amikor ő következett az órarendben.
16 éves koromban volt.
L
2
A beszélgetés olykor többet ér, mint maga az óra. Főleg, ha történelemről, irodalomról, meg a többi hasonló baromságról van szó.
Most két alkalom ugrott be, de nem tudom melyiken húztam fel magam jobban. Pedig alapjáraton nyugodt vagyok, itt pedig szinte remegtem a dühtől és csalódottságtól és a sírás közeli állapottól.
Szóbeli vizsga volt, kamerával, mikrofonnal és csoportban kellett előadni egy pepecselős munkát. Volt egy lány, aki szó szerint semmit nem tett a csoportfeladatért, pedig több, nagyobb dolgot kellett leadnunk. Végül én adtam neki részt a sajátomból, majd ahelyett, hogy dolgozott volna legalább azon, másik munkából emelt ki részeket.. A végén, amikor kérdéseket kaptunk, pedig mindenkinek le volt némítva a mikrofonja és még csak fel sem próbálták oldani, így nekem kellett mindenre válaszolgatni. Sokkal több időt fektettem bele ebbe a munkába, mint ők. És egy köszönömöt sem kaptam.
Amikor a "legjobb barátnőm" hatalmasat hazudott az arcomba és ebből egy elég nagy vita alakult ki. És ő volt az áldozat, én meg minden rossz.
20/L
#5:
Sajnos tesióra volt és a tanár gyermekéről beszélgettünk.
2 eset volt, egyik amikor költöztem volna koliba, odamentem a nagy cuccal és közölték hogy nincsenek meg a papírjaim amiket beküldtem, így nem tudnak beköltöztetni. Nekem meg nem volt hová mennem, idegen voltam a városban és anyám épp azelőtt közölte hogy jó lenne ha nem mennék többé haza (nem is akartam). Végül a kis spórolt pénzemből kivettem a vendégszobát egy hétre a koliban, közben vertem az asztalt a vezetőségnél, aztán kiderült hogy ők pakolták el a papírjaimat és ott várt a hely az xyz szobában...persze a vendégszoba árát nem adták vissza.
A másik amikor embriológia/szövettan vizsgám volt, összesen volt 3 időpont és az első kettőn meghúztak úgy hogy szinte szó szerint írtam le az anyagot. A 3. vizsgát aznapra időzítette a tanár amikor zárt a neptun és mivel végzős voltam, konkrétan a diplomám múlt azon hogy átenged-e aznap. Szóbelit kértem mert azonnal tudnom kellett az eredményt, arra adott egy 3-ast úgy hogy mindent tudtam de ez lényegtelen, az első 2 alkalom után nem lepett meg. Hanem még húzta az időt a jegybeírással pedig szóltam hogy végzős vagyok, délben zár a neptun, írja befelé. De neeem, ő még cigizik, még ebédel...hát azt hittem felrobbanok. Végül dél előtt 2 perccel beírta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!