Sokszor van ez sajna, mert kihasználható a személyiségem, és már későn reagálok, vagy sehogyan sem, hogyha gond van, így utólag vagyok ideges a dolgon.
2021. márc. 27. 20:07
12/60 anonim válasza:
még középiskolában volt az divat hogy a strandon a "haverok" kiszúrták a bicaj gumit,az volt a lényeg hogy nagyon messze volt a strand gyalog.és egyszer visszafele a strandról amikor már vagy 5 ödjére szúrta ki vki a kerekem hazafele,és pont az aki kiszúrta úgy gondolta hogy vicces lenne még a töltésről egy 500 kilós szalmabálát legurítani felém,hajszálon múlott hogy nem gurult át rajtam.nem tudom leírni hogy mennyire ideges voltam.az volt a szerencséje a gyereknek hogy tudtam hogyha most nekiugrok akkor addig verem amíg valamelyikünk ott nem marad
2021. márc. 27. 20:44
13/60 anonim válasza:
Amikor elvetéltem.
2021. márc. 27. 23:53
14/60 anonim válasza:
Anyósoméknál laktunk. Sok volt bennem az ideg már akkorra. Gonoszkodtak velem. Sógornőm pedig minden ok nélkül átnézett rajtam. Anyósomék persze mellette álltak, de ők azért szóba álltak velem. A lényeg hogy anyósom nevetett rajtam, amikor kínomban mondtam, hogy nagyon jó hogy a lánya mindenkiben pozitívan csalódik (mert ez volt a téma), csak engem utál fene tudja miért. Erre elkezdett kinevetni engem. A csúcspont volt akkor. Annyira ideges lettem meg szomorú, hogy fizikailag fájt, hogy ennyire utálnak mert én én vagyok. Sírtam nagyon és nagyon szorított a mellkasom. Azt hittem szivbajt kapok akkor. Férjem meg nem állt mellém. Sok ideget megettem tőlük, meg hogy egyedül voltam úgymond. A sógornőmet ha megemlítették, már vert a szivem teljes gázon az idegtől. Ők pedig látványosan örültek annak, hogy én szomorú vagyok miattuk.
2021. márc. 28. 01:26
15/60 anonim válasza:
#14. Remélem elváltál ettől a családtól!
2021. ápr. 1. 09:35
16/60 anonim válasza:
Magániskolában dolgoztam, esti tanfolyamokat tartottak. Minden félévben névtelen minősítéseket írattak a diákokkal az oktatókról. Az igazgatónőnek, aki szintén tanított, kb. 75%-osak lettek a minősítései, ezért kijelentette, hogy 80% fölött nem hitelesek a vélemények, mert reálisan senkinek sem adnak annyit a diákok, aki annyit kapott, az nyalizik a hallgatóknak. Egy év alatt mindenkit kifúrt a suliból, akinek nála magasabb lett a pontszáma.
2021. ápr. 14. 09:00
17/60 anonim válasza:
Mindennap, mióta dolgozom.
2021. jún. 18. 22:52
18/60 anonim válasza:
Azt a munkahelyet lehet hagyni kéne.
Vagy ennyire stresszelsz alapból is?
2021. jún. 19. 04:36
19/60 anonim válasza:
Alapból is, meg olyan a környezet és a kollégák is úgy kezelnek, mint egy szakadt rongyot, pedig semmivel nem szolgáltam rá. Eleinte kedves voltam, de hiába. Azóta már úgy vagyok vele, ha nem fogadnak el, akkor adok okot az utálatukra.
Néhány frusztrált csődtömeg miatt nem fogom ott hagyni a jól fizető munkahelyemet, mert különcnek néznek és nem tudnak megérteni.
2021. jún. 19. 08:52
20/60 anonim válasza:
Nem tudnám megmondani, mert nem tudom higgadtan fogadni a nehézségeket, és sokszor pánikolok dolgokon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.