Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az utcán le szoktál állni...

Az utcán le szoktál állni beszélgetni a jehovás vagy más hittérítőkkel vagy inkább ignorálod őket?

Figyelt kérdés
ma 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Láttam redditen egy jó kommentet hogy a most kirakott szcientológia szektás plakátokon a QR kódokat át kellene ragasztani hogy az ide vonatkozó South Park rész jöjjön be.
ma 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak Jehovásokat szoktam látni Ők sosem szoktak másokat zavarni, egymással beszélgetnek, csak ha odamegy valaki hozzájuk, akkor kezdenek beszélgetésbe. Engem ez nem érdekel, így nem megyek oda. Mással nincs tapasztalatom.
ma 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy állok meg. Van jobb dolgom is mint agymosott szektásokra pazarolni az időm.
ma 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell hozzájuk odamenni, mert ők nem mennek oda senkihez, aki akar, odamehet hozzájuk, ennyi. Hihetetlen, hogy egyes embereket már ez is ennyire frusztrál.
ma 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Hamar lerendezem őket.
ma 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Régen KRE ÁJK környékén a Viola utcánál rendszeresen vadásztak. Pár alkalommal megálltam beszélgetni. Kiderült hogy nagyon más értékrendünk van.
ma 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!