Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktad azt érezni, hogy...

Szoktad azt érezni, hogy bosszút állnál 1-2 emberen?

Figyelt kérdés
ma 05:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem, ugyan. Felnőtt vagyok, tudom, hogy csak a saját karmám kaptam vissza. Örülök annak, h már nem az enyém, hogy túl vok rajta. És szánom azt, akié most.
ma 05:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak napi szinten. Nem is vagyok az a nagy morális felsőbbrendű típus. Csak úgy van ez a társadalmi játék kialakítva hogy érdemi bosszúhoz le kéne mondani pár számomra fontos dologról. Azaz van mit vesztenem, és egyelőre nem éri meg.

Szerintem vagyunk még ezzel így páran. És sokan dolgoznak azon hogy ígyis-úgyis szépen lassan elveszítsük ezeket a dolgokat.

ma 07:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem: azért, mert szerintem van egy körfogás, miszerint: "Ma nekem, holnap neked", így az élet kiegyenlít dolgokat.
ma 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!