Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Probalt mar valaki igazi...

Probalt mar valaki igazi narcisztikus emberen bosszut allni? Mi tortent?

Figyelt kérdés
ma 05:39
 1/9 anonim válasza:
69%
Miért akarsz bosszút állni egy zavarodott emberen? Ha tényleg nárcisztikus - most divat rámondani kb. bárkire, ha nem sikerült a kapcsolat -, akkor értelmes ember távol tartja magát tőle, és azzal foglalja el magát, hogy normális élete legyen. Ha valaki a saját élete helyett a bosszúval foglakozik, maga is segítségre szorul.
ma 05:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Benne volt a kerdesben h igazi.

Nem tudod te mi az a narcizmus, ha ezzel jossz, hogy mindenkire ramondjak. Olvasgass mas kerdeseket. Koszi.

ma 06:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Olyanok valaszat varom, akik atmentek ilyenen. Es akik esetleg bosszut probaltak allni. Mert en mar elkezdtem es nem tudom visszacsinalni. Nem tudom mi lesz a kovetkezmenye. De olyan rombolast vegzett, amit egyszeruen nem lehet megbocsatani.
ma 06:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb, ha nem veszed figyelembe,ha levegőnek nézed, nem szólsz hozzá,nem nézel rá sem.

Egyik munkatársam volt ilyen, ragadós,folyton beleszóló és kötekedő férfi. Kb két hét után már észrevette,hogy fizikálisan vagyok csak mellette, köszönésen kívül semmit nem beszélek vele,sőt rá sem nézek. Dühítette, láttam sokszor majd felrobbant. De sikerem volt,engem nyugton hagy már. Másokkal folytatja a kötözködést. Idővel azok is ráunnak majd,tudom.

ma 06:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A nárcisztikusnak a negatív jellegű figyelem is figyelem. Ha bosszút állsz rajta, ugyanúgy azt érzékeli ebből, hogy te még foglalkozol vele, ezért ő értékes számodra, amiről nyilván tudjuk, hogy ez nem igaz.

Neki nem számít, hogy milyen a figyelem minősége, neki az a fontos, hogy valamilyen figyelmet kap.

Ha tényleg bosszút akarsz rajta állni, akkor azt úgy tudod elérni, hogy soha többé nem kerülsz vele interakcióba, azaz nem foglalkozol vele, és ha valami oknál fogva később megkeres, akkor sem reagálsz rá SEMMIT.

Nekem az exem volt nárcisztikus, letiltottam mindenhol, ahol lehetett, semmi kiskaput sem hagyva neki arra, hogy elérjen. Sőt, még pont költöztem is akkor, amikor vége lett a kapcsolatnak, így fizikailag sem tudott megkeresni, mondjuk munka után.

Persze néha rámjött a késztetés, hogy utánanézzek mi van vele, de ez csak szimplán a traumás kötődés utóhatása volt, ami egy hatalmas ördögi kört tud létrehozni, ha valaki nem védekezik ellene.

ma 06:51
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem gázold el.
ma 07:13
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
#6 De csak akkor, ha gázlángol :D
ma 07:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hat rá, nincsenek valós érzései. Keres, vagy már keresett mást, akin bepótolhatja az esetleges kárt, vagy bosszút. De az is lehet, hogy rajtad veri le. Nincsenek gátlásaik.
ma 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:
72%
Egy igazi valódi nárcisztikus emberen nem tudsz bosszút állni.
ma 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!