Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Probalt mar valaki igazi...

Probalt mar valaki igazi narcisztikus emberen bosszut allni? Mi tortent?

Figyelt kérdés
dec. 16. 05:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
10es vagyok, elfelejtettem, hogy amúgy nem kell megbocsátani, csak elengedni magad miatt.
dec. 16. 10:05
 12/29 anonim ***** válasza:
72%
Felesleges. Mit követett el ellened, hogy bosszút akarsz állni rajta? Szerintem felejtsd el inkább, lépj tovább, a harag nem jó tanácsadó, megbetegít és csak elfolyatod az értékes energiáidat.
dec. 16. 11:46
 13/29 anonim ***** válasza:
33%
Vesszen el pénzem, házam, marhám, de az igazság az enyém legyen!
dec. 16. 11:47
 14/29 anonim ***** válasza:
55%
Nagyobb beteg az, aki ismeri a másik problémáját vagy csak magát okosnak képzelve rámondja ezt és így akar bosszút állni rajta. Aki valóban nárcisztikus, az sajnos nincs tisztában a helyzettel. Így bosszút állni rajta olyan, mint egy kerekesszékest lelökni lépcsőn.
dec. 16. 12:02
 15/29 anonim ***** válasza:
44%
Mellesleg én megmentettem nárcisztikust, ennyit a zavarodott kérdésről. :-)
dec. 16. 12:03
 16/29 A kérdező kommentje:
Utolso, ha te azt hiszed hogy megmentettel egy ilyen embert, akkor jo nagy szarban vagy. Gratulalok.
dec. 16. 13:16
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
16# MIT KÖVETETT EL ELLENED??! Miért nem tudod lezárni? Erre válaszolj.
dec. 16. 13:18
 18/29 A kérdező kommentje:

A kerdest nem kovetem tovabb.

Ide kiirni kerdest, es plane ilyen temaban, olyan mint korbekerdezni a Blahan az aluljaroban az embereket. No comment.

Koszonom azt a keves ertelmes valaszt azert. Bar az is aki ilyeneket irt hogy “kis bosszud” stb, nem tudja mirol beszel. Az nem ir ilyeneket, aki atment ilyenen. Mindegy, mit is vartam az aluljaroban.

dec. 16. 13:32
 19/29 anonim ***** válasza:
86%

Igazából ez a viselkedés amit itt most te produkálsz, pontosan olyan, amilyet az tett, akivel nekem volt dolgom.

Nem mellesleg ő titulált engem nárcisztikusnak, mert megmondtam neki, hogy befejeztem vele, és pont ilyen bosszú hadjáratot indított, mint te.

Olyan üzeneteket kaptam, hogy csak pislognál, hogy mivel próbált bosszút állni. Az utolsó csatornát is elvágtam, azóta nem hallottam róla szerencsére.

Amúgy ha nincs belőle vagyoni károd, “csak érzelmi” azért teszem idézőjelbe, mert azzal nem tudsz mit tenni, nem tudom milyen bosszút tervelsz, de felesleges. Amennyiben tényleg nárcisztikus neki csak az fog lejönni, hogy te foglalkozol vele, úgyis energiát raksz az egészbe, hogy bosszút állsz és élteted tovább az egészet. Bármit is tett veled, bármennyire tönkretett érzelmileg, anyagilag (ha nincs róla dokumentáció) le kell zárnod, és feladnod a bosszúd.

Ha pedig tényleg nem engeded el, és nem örülsz, hogy megszabadultál tőle, akkor gond van. Nem kicsi.

Átéltem milyen egy klinikai esettel. Ahhoz, hogy feltudjam dolgozni, rengeteg könyvet olvastam a témában, hogy megértsem miért volt ez, meg, hogy milyen ő.

dec. 16. 14:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy nárci ellen a legjobb fegyver az, ha levegőnek nézed. Semmi más.
dec. 16. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!