Szoktad azt érezni, hogy bosszút állnál 1-2 emberen?
Figyelt kérdés
jan. 31. 05:31
31/35 anonim 

válasza:

Már nem. Volt idő (gimi és egyetem határán), amikor ennek az ellenkezője lett volna, de tettlegességig sosem fajult a dolog. Csak a gondolattal játszottam el 3-4 ember esetén.
32/35 anonim 

válasza:

Nekem ebből a szempontból jó természeten van: kizárom az életemből, kitakarítom, mintha sosem lett volna.
És továbblépek.
33/35 anonim 

válasza:

7-es!
Ha a gyerekemet zaklató állatot megrendszabályozom, az nem bosszú, hanem szükséges és elégséges önvédelem! Jól tetted.
35/35 anonim 

válasza:

Szoktam, mostanában elég gyakran. Most 43 éves vagyok, és vissza szoktam gondolni bizonyos esetekre, amik 15 és 20 éves korom között történtek. Főképp verések, megalázások és lehúzások. Valakin konkrétan gondolkodom, hogy bosszút kéne állni, mert ennyi év után már nem számít rá, és már több, mint 15 éve elköltöztem onnét, azóta nem is találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!