Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktad azt érezni, hogy...

Szoktad azt érezni, hogy bosszút állnál 1-2 emberen?

Figyelt kérdés
jan. 31. 05:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
#19 Úgy értettem, hogy börtön büntetést, szóval ugyanúgy járna a börtön egy szemét szar emberen állt bosszú miatt, mintha egy rendes emberrel csináltam volna valami rosszat.
jan. 31. 13:49
 22/35 A kérdező kommentje:
20: mi volt az a húzás?
jan. 31. 13:50
 23/35 A kérdező kommentje:

Áhh én nem hiszem, hogy tudnék bűncselekményt elkövetni irántuk. Szerintem elintézném annyival, hogy a k*rva any*d. Vagy nem jött be az élet mi? De rusnya vagy. Aztán élném tovább az életem.

jan. 31. 13:53
 24/35 anonim ***** válasza:

#22.

Volt egy férfi az életemben akivel nagyon közel kerültünk egymáshoz érzelmileg (mindkettőnknek volt kapcsolata...rossz kapcsolata és ezt nem mentségként írom) de soha nem történt fizikai megcsalás.

Nem tudtuk mit csináljuk ezzel a helyzettel, csak ment szépen lassan az idő.

Én beleszerettem ezért szakítottam a párommal, ő erre kitalálta, hogy inkább megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát a barátnőjével és másnap már nem is beszélt velem.

Mondanom sem kell, hogy olyan szarul még életemben nem voltam.

Hagytam, hogy elteljen jó 6-8 hónap.

Majd egy kamuprofilról írtam a barátnőnek, hogy a talán szeretné tudni kivel volt viszonya a párjának hónapokig.

Hát ennyi a sztori és nem bántam meg egy pillanatra sem.

jan. 31. 14:06
 25/35 anonim ***** válasza:
#23 Én ezt viccelve írtam :) Semmiképp nem komolyan, azt hittem egyértelmű lesz :D
jan. 31. 14:12
 26/35 A kérdező kommentje:

Ez csak akkor bosszú, ha szétmentek utána.

jan. 31. 14:36
 27/35 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szétmentek.

Nem véletlenül nem mondta el ezt saját maga a barátnőjének.

jan. 31. 14:53
 28/35 A kérdező kommentje:

Ezt mondjuk nem bosszúnak érzem, hanem igazságszolgáltatásnak. Csaj is jól járt ezzel. Pasi nem próbálkozott nálad utána?

jan. 31. 15:04
 29/35 A kérdező kommentje:
Csaja hogy reagált?
jan. 31. 15:05
 30/35 A kérdező kommentje:

Az mondjuk szomorú, de igaz, hogy sokat szívnak saját maguk miatt.

jan. 31. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!